Εξελίξεις στον "πόλεμο" ανάμεσα στην οικογένεια της Καίτη Γκρέυ για την επιμέλεια της

«Αυτό το αίτημά μας έχει γίνει δεκτό σε πρώτη φάση σε επίπεδο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο ένας γιος της Καίτης Γκρέυ που βρίσκεται εν ζωή και η οικογένεια του άλλου γιου που έφυγε από την ζωή, βρίσκονται στα δικαστήρια για την επιμέλεια της τραγουδίστριας η οποία διανύει το 99ο χρόνο ηλικίας της.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο γιος της Φίλιππος έστειλε εξώδικο, με το οποίο διεκδικεί την επιμέλεια της μητέρας του, καθώς επιθυμεί να μετακομίσει μαζί του εκτός Αθηνών. Ωστόσο, η τραγουδίστρια έχει ως τελευταία επιθυμία να μείνει ως το τέλος της ζωής της στο σπίτι της που μένει τώρα και μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη καλύπτει τα πάγια έξοδα για όσο ζει. Η οικογένεια του εκλιπόντος γιου της, Βασίλη Ηλιάδη, μαζί με πλήθος φίλων και καλλιτεχνών θέλουν η επιθυμία της να εκπληρωθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η προσωρινή διαταγή του Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών αναφέρει πως η Καίτη Γκρέυ μπορεί να μείνει στο σπίτι της, ωστόσο η τελευταία και τελική απόφαση θα βγει στις 24 Οκτωβρίου στο ακροατήριο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Να σημειώσουμε πως στο δικαστήριο που έγινε, δόθηκε από τα εγγόνια της βιντεοσκοπημένο υλικό. Τα αίματα όμως "άναψαν" όταν ο γιος της αναφέρθηκε στον αδερφό του Βασίλη Ηλιάδη που έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια όσο η Αγγελική Ηλιάδη βρισκόταν στην Φάρμα.

Οι δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου για την υπόθεση της Καίτης Γκρέυ

«Το αίτημά τους ήταν να μην ξεσπιτωθεί η κυρία Καίτη Γκρέϋ από το σπίτι στο οποίο ζει όλα αυτά τα χρόνια και ήταν η κύρια επιθυμία της να περάσει εκεί τις τελευταίες μέρες της ζωής της. Αυτό το αίτημά μας έχει γίνει δεκτό σε πρώτη φάση σε επίπεδο προσωρινής διαταγής. Αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης από το δικαστήριο όπου υπάρχουν οι δύο αντίθετες πλευρές, ο ένας γιος ο οποίος βρίσκεται εν ζωή και η οικογένεια του άλλου γιου που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης υπήρξε αντιπαράθεση, υπήρξαν κάποιες εντάσεις. Το κύριο ζητούμενο για εμάς είναι να ακούσουμε την επιθυμία της υπερήλικης τραγουδίστριας, διανύει το 99ο έτος της ηλικίας της και να μπορέσει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον τρόπο που η ίδια είχε επιλέξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος.