«Θέλω να προσέχω και τι λέω γιατί...» - Το ξεκαθάρισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το σχόλιο της για την Ελένη Μενεγάκη

«Τι θέλω και τα λέω»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Θέλω να προσέχω και τι λέω γιατί...» - Το ξεκαθάρισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το σχόλιο της για την Ελένη Μενεγάκη

Στο σχόλιο που είχε κάνει στην εκπομπή της για το χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη, αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 23/10 στο Happy Day, με αφορμή τον σχολιασμό για την εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου στην πρωινή εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Στη συγκριμένη εκπομπή η Τόνια Σωτηροπούλου φορούσε ένα αρκετά συντηρητικό σύνολο το οποίο φαίνεται να μην άρεσε και τόσο στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της αφού σχολιάστηκε αρνητικά.

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 20/10 εκπομπή Happy Day στον ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της σχολίασαν την συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Παναγοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη. Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ενα σχόλιο για τα μαλλιά της παρουσιάστριας του MEGA.

«Θέλω να πω σε αυτό το απόσπασμα παρατηρούσα τα μαλλιά της Ελένης. Αυτό το μαλλί δεν είναι από τα καλύτερα σου, το λέω γιατί είμαι φαν της Ελένης. Όλες έχουμε τέτοιες μέρες, όταν έχεις τέτοιο πρόσωπο συνήθως σου πάει το μαλλί.» (δείτε εδώ το βίντεο)

Το ξεκαθάρισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το σχόλιο της για την Ελένη Μενεγάκη

Στη σημερινή εκπομπή η παρουσιάστρια του Alpha, ήθελε να ξεκαθαρίσει πώς και γιατί έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο αφού δεν ήθελε να αφήσει περιθώριο για παρεξηγήσεις.

«Θέλω να προσέχω και τι λέω γιατί προχθές έκανα ένα σχόλιο για το μαλλί της Ελένης ότι δεν μου άρεσε τόσο πολύ και αναπαρήχθη τόσο πολύ που λες τι θέλω και τα λέω», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: