Φουντώνει η κόντρα Κονδυλάτου και Αποστολόπουλου: «Ανέφερε πράγματα για την προσωπική μας ζωή με τον Βασίλη» - «Έμπλεξε με αυτόν και άλλαξε πάρα πολύ»

Ξεκινάνε οι μηνύσεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φουντώνει η κόντρα Κονδυλάτου και Αποστολόπουλου: «Ανέφερε πράγματα για την προσωπική μας ζωή με τον Βασίλη» - «Έμπλεξε με αυτόν και άλλαξε πάρα πολύ»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 23/10 ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων θέλησε να τοποθετηθεί για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο, τον Βασίλη Ζούλια και τον Νίκο Αποστολόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν μετά το θάνατο της Ματούλας (πραγματοποιήθηκε η αποτέφρωση της), όταν ο κ. Αποστολόπουλος είπε πως η ηθοποιός απεχθανόταν τον κ. Ζούλια. Συνεχίστηκε λοιπόν από την εκπομπή Γειά σου, όπου ο κ. Κονδυλάτος χαρακτήρισε τον Νίκος Αποστολόπουλο ψυχολογικά ασταθή και πως έχει βρεθεί στα αζήτητα.

Μετά τις δηλώσεις του, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ σε έξαλλη κατάσταση του απάντησε λέγοντας πως πήραν συνέντευξη από έναν που είναι άνεργος, ενώ μίλησε και για τα προσωπικά του λέγοντας τον Βασίλη Ζούλια σύντροφό του.

Οι νέες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

«Είναι πολύ άσχημα όλα αυτά που ακούγονται και χαρακτηρίζουν πρώτα απ’ όλα τον άνθρωπο ο οποίος μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο και όχι τους άλλους. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι εγώ και ο Βασίλης, δεν ξέρουμε από πού έχει έρθει όλο αυτό. Είπε εμένα άνεργο και ανέφερε πράγματα της προσωπική μας ζωή που δεν αφορούν κανέναν και τα οποία είναι και ψευδή και για τα οικονομικά μας στοιχεία, τα οποία είναι απόρρητα και πάλι είναι ψευδή και συκοφαντικά», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Αυτό έχει να μας καταλογίσει ο κύριος Αποστολόπουλος; Αυτή είναι η απάντηση του; Ότι πάθαμε αυτές τις ζημιές, τις οποίες δεν τις πάθαμε κιόλας; Αυτά που είπα εγώ έρχονται μετά από πολλά προσβλητικά σχόλιά του σε βάρος μου», συνέχισε.

«Από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει κόντρα με κανέναν άνθρωπο. Επίσης, δεν τα λύνουμε τα προβλήματά μας τηλεοπτικά, παίρνουμε ένα τηλέφωνο και λέμε "φίλε Νίκο, με πλήγωσες"», σχολίασε σε άλλο σημείο

«Ο Βασίλης (Ζούλιας) μπορεί να μη μιλούσε τα τελευταία χρόνια με τη Ματούλα αλλά ήταν ο μόνος άνθρωπος που πήγε στον Ευαγγελισμό να τη δει. Κανένας άλλος δεν πήγε, κανένας… και του το είπε και η ίδια», κατέληξε.

Η απάντηση του Βασίλη Ζούλια

Λίγο αργότερα στην εκπομπή πρόβαλλαν δηλώσεις του Βασίλη Ζούλια για πρώτη φορά, απαντώντας στις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου και σε όλη την κόντρα.

«Έχει δίκιο ο Νίκος Αποστολόπουλος πως δεν μιλάγαμε με την Ματούλα τους τελευταίους μήνες. Ήμασταν κοντά όμως, ήμασταν φίλοι. Έχουμε ζήσει πολλά. Δεν θέλω να πω κάτι για τις δηλώσεις του, τον ξέρω χρόνια, μόνο τα καλύτερα έχω να πω για αυτόν. Κάνει κάποια υπερβολικά σχόλιο, τον αγαπάμε και έτσι όμως. Αγάπη έχω για τον Νίκο», δήλωσε.

Η τοποθέτηση του Νίκου Αποστολόπουλου

Στην συνέχεια μέσω live σύνδεσης βγήκε ο Νίκος Αποστολόπουλος, με τον Περικλή Κονδυλάτο να αποχωρεί από το πλατό, καθώς δεν ήθελε να συζητήσει μαζί του.

«Χθες το πρωί ήμουν στο γραφείο μου και ακούω ξαφνικά να μιλάει μια φωνή από την τηλεόραση, που νόμιζα ότι ήταν η Τένια Μακρή. Ο κύριος αυτός έλεγε ότι είμαι ψυχικά ασθενής. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Να ρωτήσεις τον δικηγόρο μου, τον κύριο Αγαπηνό, ο οποίος προχωράει σε μηνύσεις. Με είπε ψυχικά ασθενή, απελπισμένη φιγούρα και τελειωμένο. Με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επαγγελματικά και προσωπικά για την ψυχική μου υγεία», σχολίασε ενοχλημένος ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Εγώ δεν μίλησα ποτέ για τον κύριο που είχατε εκεί καλεσμένο στην εκπομπή σας. Μίλησα εκ των υστέρων, γιατί με εξέθεσαν. Εγώ τον Βασίλη τον αγαπούσα από μικρό παιδί και το ξέρει. Μου ζητούσε ρούχα μου, ερχόταν στο Παρίσι, του τα έδινα και τον αγαπούσα πάρα πολύ», συνέχισε.

Ενώ σε άλλο σημείο συμπλήρωσε: «Ο Βασίλης, τα τελευταία χρόνια που έμπλεξε με αυτόν, άλλαξε πάρα πολύ. Τι τον έβγαλε φερέφωνο στη θέση του να μιλάει; Έπρεπε εξ αρχής να μιλήσει ο ίδιος. Εγώ δεν μίλησα ποτέ προσωπικά για αυτόν. Βγήκε σε αυτά τα βραδινά gala που τον καλούνε και πηγαίνει για να φάει τσάμπα. Δεν έχω καμία κόντρα εγώ, είναι ψέμα αυτό. Άλλοι δουλειά κάνουν αυτοί, άλλοι εγώ».