«Ρωτάνε τη γνώμη μου και λες τη γνώμη σου;» - Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα

«Να μάθεις να με ακούς...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ρωτάνε τη γνώμη μου και λες τη γνώμη σου;» - Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα

Άγριος καβγάς ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 23/10, στον αέρα της εκπομπής του Alpha Super Κατερίνα, ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Αφορμή αποτέλεσε η προβολή ενός αποσπάσματος από το live του Fame Story, το οποίο αφορούσε την κόντρα ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και την σπουδάστρια της μουσικής ακαδημίας Χριστίνας Ζιώγα (δείτε εδώ τι είχε συμβεί στο live).

Ο καβγάς ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στον Γιάννη Πουλόπουλο

Συγκεριμένα η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάσει το βίντεο. Μόλις ο παρουσιαστής ξεκίνησε να μιλά ο Γιάννης Πουλόπουλος τον διέκοψε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, να γίνει έξαλλος καθώς θεώρησε ασέβεια την κίνηση του δημοσιογράφου.

«Δεν έχω ολοκληρώσει. Ρωτάνε τη γνώμη μου και λες τη γνώμη σου; Δεν με νοιάζει ό,τι και να λες. Να μάθεις να με ακούς όπως σε ακούω. Διακόπτεις! Να μάθει ο Γιάννης να μην είναι φερέφωνο.» ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής.

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να τους διακόψει κάνοντας μεγάλες προσπάθεις, ωστόσο η ένταση ήταν μεγάλη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η δημόσια εξομολόγηση του Γιάννη Πουλόπουλου για την προσωπική του ζωή

Σε μία άκρως προσωπική και αποκαλυπτική εξομολόγηση προχώρησε ο δημοσιογράφος για παλαιότερες ερωτικές του εμπειρίες με γυναίκες και την ανακάλυψη του σεξουαλικού του προσανατολισμού. Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε παίρνοντας θέση απέναντι στους κατακριτές του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, "Αυτό που είπε πολλούς μπορεί να σας ξενίζει και να μην ισχύει. Αν δείτε τι γράφεται στα μηνύματα πολλούς τους ξενίζει".

Και στη συνέχεια ξεκίνησε να περιγράφει από τη δική του πείρα, πως βίωσε την αποκάλυψη του σεξουαλικού του προσανατολισμού, "Εγώ λοιπόν θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία. Ό,τι ακριβώς λέει ο Κασσελάκης, στα 31 μου ανακάλυψα το σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Η Κατερίνα το γνωρίζει πάρα πολύ καλά, που με ξέρει από τον "Όμορφο Κόσμο" στα 20. Είχα επίσης σχέσεις με κοπέλες. Η Κατερίνα τη γνωρίζει μέσα από ψυχοθεραπεία ανακάλυψα όλο αυτό, όπως και ο Κασσελάκης".

Ακόμη, πρόσθεσε "Και επίσης προσευχόμουν το ίδιο πράγμα." Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τον ρώτησε, πως δεν το είχε καταλάβει από τα 15 του χρόνια, που θεωρείτε η ηλικία που το άτομα καταλαβαίνει τη σεξουαλικότητά του. Ο δημοσιογράφος, τότε του απάντησε, πως το καταλαβαίνεις "Πολύ αργότερα, διότι το καταπιέζεις". Ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας, ότι και εκείνος, όπως και ο Στέφανος Κασσελάκης, είχε πρωτύτερα σχέσεις με γυναίκες, "Τρεις σχέσεις είχα", είπε χαρακτηριστικά.

Η συζήτηση έληξε με την Κατερίνα Καινούργιου να ηρεμεί τα πνεύματα και να συμπληρώνει το συνεργάτη της, αλλά και να τον ενθαρρύνει για την κίνησή του, "Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες και καλά κάνεις και τοποθετήσε".

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή με την εξομολόγηση του Γιάννη Πουλόπουλου: