Fame Story 20/10: «Δε θεωρώ ότι είναι ένας τρόπος επικοινωνίας να...» - Η Κατσαϊτη ανέβηκε στη σκήνη για λύσει την παρεξήγηση με τη Χριστίνα

«Εγώ δεν προτίθεμαι να...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Fame Story 20/10: «Δε θεωρώ ότι είναι ένας τρόπος επικοινωνίας να...» - Η Κατσαϊτη ανέβηκε στη σκήνη για λύσει την παρεξήγηση με τη Χριστίνα

Στη σκηνή του Fame Story εμφανίστηκε και σε αυτό το live, το βράδυ της Παρασκευής 20/10, η Χριστίνα Ζιώγα, η οποία ψηφίστηκε από το συμβούλιο των καθηγητών ως η 3η υποψήφια προς αποχώρηση (δείτε εδώ το βίντεο).

Η σπουδάστρια πήρε θετικά σχόλια για το τραγούδι της από τους κριτές. Ωστόσο σχολιάστηκε και η υποψηφιότητα της από τον Light. Στη συνέχεια στην σκηνή ανέβηκε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, μετά από πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη, προκειμένου οι δύο γυναίκες να τα βρουν.

Υπενθυμίζουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο, η σπουδάστρια δεν πήγε στο μάθημα της Αλεξάνδρας ως ένδειξη διαμαρτυρίας (δείτε εδώ το βίντεο) μετά τον καβγά που είχαν επειδή δεν της άρεσε το ρούχο που είχε επιλέξει η καθηγήτρια για εκείνη.

Η Αλεξανδρα Κατσαϊτη έλυσε την παρεξήγηση με τη Χριστίνα

«Δεν το έχουμε λήξει γιατί δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία... Δεν μου αρέσει η αυστηρότητα, μόνο αν δεν υπαρχει ευγένεια και σεβασμός. Μπορεί να ηταν μια λάθος στιγμή. Δεν θεωρώ ότι είναι ενας τρόπος επικοινωνίας να φωνάζουμε.» είπε αρχικά η στυλίστρια.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η παίκτρια λέγοντας: «Έχω κάθε καλή διαθεση να το αφήσω πίσω αλλά δεν ειμαι ασεβής. Να κάνουμε ένα βημα πίσω και οι δύο» είπε εμφανώς ενοχλημένη

«Εγώ δεν προτίθεμαι να δώσω συνέχεια σε κάτι τέτοιο όμως θέλω να υπάρχει σεβασμός» είπε από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Στο τέλος οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και φάνηκε ότι το θέμα έληξε.

FAME STORY

Η πρώτη απάντηση της Κατσαΐτη στην καταγγελία της Χριστίνας

«Λυπάμαι που ακούγονται πράγματα που ανήκουν στη φαντασία. Είναι νέο παιδί και είναι κρίμα, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Έχω μείνει έκπληκτη για όλα αυτά και για τους χαρακτηρισμούς που άκουσα. Να παίξετε όλο το βίντεο. Της έλεγα "σε παρακαλώ βγάλε το ρούχο, μην είσαι αγενής". Με αυτόν τον τόνο ακριβώς. Φορούσε ρούχο άλλης σπουδάστριας για το fitting. Της έπιασα την τιράντα και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ακουμπάω. Η έκρηξή της είναι είναι για να δημιουργεί εντυπώσεις και όχι η ουσία», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Έπειτα έπαιξε το βίντεο, όμως επειδή πρόκειται για ένα πολύ μικρό απόσπασμα, στο οποίο δεν φαινόταν από την αρχή η διαμάχη, ο παρουσιαστής ανέφερε πως θα το ερευνήσει η παραγωγή και πως σε θέματα κακοποίησης δεν τίθεται θέμα συζήτησης, εξηγώντας πως αν αποδειχθεί πως η παίκτρια δέχθηκε πράγματι επίθεση, θα προχωρήσει σε αποβολή.