Fame Story 19/10: «Α! Δεν είναι εδώ... » - Ηχηρή η απουσία της Χριστίνας από το μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη

Τι είπε η στυλίστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Fame Story 19/10: «Α! Δεν είναι εδώ... » - Ηχηρή η απουσία της Χριστίνας από το μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη

Με την είσοδο της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη στη μουσική ακαδημία, ξεκίνησε το αποψινο 19/10, επεισόδιο του Fame Story. Η γνωστή στιλίστρια ξεκίνησε να κάνει το μάθημά της ωστόσο παρατηρήθηκε η απουσία της Χριστίνας από την αίθουσα.

Ηχηρή η απουσία της Χριστίνας από το μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη στο Fame Story

Η Χριστίνα λοιπόν, μετά την ένταση που είχε με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στο προηγούμενο live σχετικά με την καταγγελία της για την στυλίστρια (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), δεν θέλησε να παρακολουθήσει το μάθημα και προτίμησε να ξαπλώσει στο κρεβάτι της.

Εκτός από τους συμπάικτες της, το κατάλαβε και η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, η οποία φαίνεται να δυσαρεστήθηκε με το γεγονός.

«Α...η Χριστίνα δεν είναι εδώ... οκ! Είναι επίλογή σας παιδιά αν θέλετε έρχεστε στο μάθημα αν δεν θέλετε δεν έρχεστε. Το ρούχο της είναι εδώ.» ανέφερε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι πραγματικά δείχνει το βίντεο με τον τσακωμό τους

Το βίντεο, λοιπόν, που δείχνει όλα όσα καττήγειλε η σπουδάστρια αυτό προβλήθηκε την Τετάρτη 18/10 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως η διαγωνιζόμενη δεν φοράει το δικό της ρούχο, όμως δεν φαίνεται καμία βίαιη κίνηση από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη προς εκείνη. Ακούγεται μονάχα η Χριστίνα, η οποία φώναζε για το γεγονός πως της τράβηξε το ρούχο για να το βγάλει από πάνω της, απαιτώντας της να της ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη απορούσε για ποιο λόγο έχει υψώσει τον τόνο της φωνής της και της ανέφερε πως δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά της.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, μετά την προβολή του βίντεο, δήλωσε πως η παίκτρια είχε πάρει το φόρεμα μίας άλλης παίκτριας και μόλις είδε την κάμερα άλλαξε τον τόνο της φωνής της, λέγοντας πως είναι πιεσμένη και δεν αισθανόταν ωραία με την κίνηση της στυλίστριας, με τους υπόλοιπους στο πάνελ να διαφωνούν, λέγοντας πως δεν άλλαξε καθόλου ο τρόπος της συμπεριφοράς της.