Fame Story 20/10: «Μία ατυχής στιγμή δεν πρέπει να είναι αυτή που καθορίζει....» - Ανατροπή με τον 3ο υποψήφιο για αποχώρηση στο αποψινό Live

Ποιος παίκτης πήρε ασυλία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Fame Story 20/10: «Μία ατυχής στιγμή δεν πρέπει να είναι αυτή που καθορίζει....» - Ανατροπή με τον 3ο υποψήφιο για αποχώρηση στο αποψινό Live

Με ανατροπές ξεκίνησε το αποψινό 20/10, 4ο live του Fame Story, και η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με τις νέες εξελίξεις που παρακολουθήσαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του μουσικού show του Star.

Συγκεκριμένα, οι 3 υποψήφιοι για αυτή τη βραδιά ήταν η Αριστέα, η Άννα και ο Γιάννης. Το κοινό έδωσε ασυλία στην Αριστέα με την νεαρή σπουδάστρια να μην μπορεί να κρύψει για ακόμη μία φορά τον ενθουσιασμό της.

H Χριστίνα είναι η τρίτη προτεινόμενη

Η ανατροπή ήρθε όταν οι οι καθηγητές έπειτα από το εβδομαδιαίο τους συμβούλιο έκριναν πως προτεινόμενη πρέπει να είναι η Χριστίνα Ζιώγα. Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα στο 3ο live η Χριστίνα είχε έναν έντονο καβγά με την καθηγήτρια της ακαδημίας Αλεξάνδρα Κατσαϊτη λίγο πριν βγει στη σκηνή, επειδή δεν της άρεσε το ρούχο που είχε επιλέξει για εκείνη. (δείτε εδώ τι είπε).

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Χριστίνας ανακοίνωσε η Ηρώ η οποία αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας:

«Αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε μία απόφαση ομόφωνη, εγώ εξέφρασα κάποιες αντιρρήσεις για την επιλογή της και ο λόγος είναι ένας. Πίστευα ότι μία ατυχής στιγμή δεν πρέπει να είναι αυτή που καθορίζει την εικόνα και το μέλλον ενός ανθρώπου. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να συνδεθεί η επιλογή της με το συμβάν της προηγούμενης εβδομάδας» εξήγησε.

Τι πραγματικά δείχνει το βίντεο με τον τσακωμό της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και της Χριστίνας στο Fame Story

Το βίντεο, αυτό προβλήθηκε την Τετάρτη 18/10 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως η διαγωνιζόμενη δεν φοράει το δικό της ρούχο, όμως δεν φαίνεται καμία βίαιη κίνηση από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη προς εκείνη. Ακούγεται μονάχα η Χριστίνα, η οποία φώναζε για το γεγονός πως της τράβηξε το ρούχο για να το βγάλει από πάνω της, απαιτώντας της να της ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη απορούσε για ποιο λόγο έχει υψώσει τον τόνο της φωνής της και της ανέφερε πως δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά της.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, μετά την προβολή του βίντεο, δήλωσε πως η παίκτρια είχε πάρει το φόρεμα μίας άλλης παίκτριας και μόλις είδε την κάμερα άλλαξε τον τόνο της φωνής της, λέγοντας πως είναι πιεσμένη και δεν αισθανόταν ωραία με την κίνηση της στυλίστριας, με τους υπόλοιπους στο πάνελ να διαφωνούν, λέγοντας πως δεν άλλαξε καθόλου ο τρόπος της συμπεριφοράς της.