«Θα του κάνει κακό η υπερπροβολή της...» - Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου για τον Στέφανο Κασσελάκη

Τι είπε το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Θα του κάνει κακό η υπερπροβολή της...» - Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου για τον Στέφανο Κασσελάκη

Στον Στέφανο Κασσελάκη και στην μεγάλη προβολή της σχέσης του με τον σύντροφό του Tyler, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, το πρωί της Δευτέρας 23/10 ο Γιάννης Μπέζος, σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή Το Πρωινό. Μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα έχοντας πίσω του χτίσει μια τεράστια καριέρα, ενώ σχολίασε και όλα τα θέματα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον. Μια ωστόσο ήταν η ερώτηση στην οποία δεν θέλησε να απαντήσει, ωστόσο, έκανε ένα γενικό σχόλιο. Η ερώτηση αυτή αφορούσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αναφορά που είχε κάνει προς το πρόσωπο του στην απολογία του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Θα του κάνει κακό η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής. Το ότι η κοινωνία το αποδέχεται έχω τις επιφυλάξεις μου. Δεν το αποδέχτηκε, κάνει ότι το αποδέχεται σε έναν μεγάλο βαθμό διότι θέλει να είναι και λίγο μοντέρνα, ενώ δεν είναι. Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα από τη μία μέρα στην άλλη. Δηλαδή, θέλουν τον χρόνο τους. Επίσης, πολύ μεγάλη ευθύνη σε αυτά έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι φέρουν αυτή τη συμπεριφορά. Νομίζω ότι ο κ. Κασσελάκης με τον σύντροφό του έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη πώς βγαίνει η εικόνα των ανθρώπων οι οποίοι έχουν αυτό τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη, μη λειτουργήσει ανάποδα αυτό γιατί δε θέλει και πολύ. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία και μια προσοχή. Μη βάζουμε ηθικά πρόσημα σε αυτές τις συμπεριφορές, αυτό φοβάμαι. Θέλει δηλαδή ένα μέτρο», σχολίασε ο ηθοποιός.

Για το θέμα της παρένθετης μητέρας και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, μετά την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη πως θέλει να αποκτήσει δυο αγόρια με τον Τάιλερ, είπε:

«Παλαιότερα είχα εκφράσει μία άποψη για το θέμα της υιοθεσίας των παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων, είχα τις επιφυλάξεις μου. Τελευταία, διαβάζοντας διάφορους ανθρώπους, ψυχιάτρους, ψυχολόγους… διαπίστωσα με χαρά από τα επιστημονικά τους δεδομένα ότι τα παιδιά αυτά σε παρατηρήσεις που έχουν γίνει την τελευταία εικοσαετία δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Και αυτό το εγγράφω στα θετικά».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις: