Λάουρα Νάργες: «Δεν είμαι πάρα πολύ ενεργή στα...» - Η δημόσια εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Λάουρα Νάργες
Instagram/ Λάουρα Νάργες

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου σε μία άκρως απρόοπτη και βαθιά συγκινητική εξομολόγηση παραχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια, Λάουρα Νάργες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι είπε η Λάουρα Νάργες για τη νέα της σχέση με τα social media

H γνωστή παρουσιάστρια, προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση σχετικά με τον λόγο που έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από τα social media τον τελευταίο καιρό, αλλά χωρίς να φανερώνει τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Με μία φωτογραφία της selfie, στην οποία δείχνει πολύ χαρούμενη και λαμπερή, έγραψε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα και αποκαλύπτει, ότι: «Δεν είμαι πάρα πολύ ενεργή στα social media, τουλάχιστον όχι όσο «περιμένουν» τρίτοι (what…why?) από εμένα να είμαι… Πρόκειται για μία άκρως συνειδητή απόφαση που έχω πάρει πολύυυυ καιρό πριν, τους λόγους ενδεχόμενος να τους αναφέρω άλλη στιγμή. Νιώθω πολύ όμορφα έτσι και απολαμβάνω την ηρεμία μου, κυρίως όμως απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου και παρατηρώ κάθε μέρα (με υπερηφάνεια φυσικά) πόσο μεγαλώνει και εξελίσσεται. Απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον άντρα μου, όσο μας το επιτρέπουν βέβαια οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πολλές! Μόνο χαρά νιώθω για την ανοδική πάντα πορεία του @xristos.santikai Τώρα όμως πια αρχίζω να απολαμβάνω σιγά-σιγά (!) και τον ποιοτικό χρόνο που (επιβάλλεται να) δίνω στον εαυτό μου - νομίζω σχεδόν πια δίχως ενοχές Λέω να ξεκινήσω μαθήματα μπαλέτου, πάντα ήθελα να μάθω αυτήν την ξεχωριστή για εμένα τέχνη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά, σωστά? Και ίσως έτσι να έρθει και μία ώρα νωρίτερα ολοκληρωτικά η ισορροπία μου που ακόμα ψάχνω μέσα-έξω! Φιλί, μου λείψατε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Φυσικά, ο λόγος, που την έχει απομακρύνει από την ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι απίθανο να είναι η νέα της ζωή και οι οικογενειακές της υποχρεώσεις με το Χρήστο Σαντικάϊ, αφού μόλις πριν ένα χρόνο έγινε μανούλα, ενώ πριν λίγο καιρό βάφτισε το παιδάκι της (δείτε εδώ λεπτομέρειες από την ξεχωριστή ημέρα).