«Μου έφερναν πορτοκαλάδες να μη λιποθυμήσω...» - Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Κορινθίου για την παράσταση της και τα 53 βραβεία που έχει κερδίσει με τον σύζυγό της

«Δεν το λέει κανείς»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μου έφερναν πορτοκαλάδες να μη λιποθυμήσω...» - Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Κορινθίου για την παράσταση της και τα 53 βραβεία που έχει κερδίσει με τον σύζυγό της

Για την παράσταση της “Jordan” που θα ταξιδέψει το Λονδίνο καθώς και για τα 53 βραβεία που έχει κερδίσει με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 23/10 η Μαρία Κορινθίου στην Φαίη Σκοδρά και στην εκπομπή Fay's Time, όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Κορινθίου για την νέα της παράσταση

«Δεν θέλω να κάνω άλλο την παράσταση στην Ελλάδα. Το “Jordan” θα παιχτεί τώρα στο Λονδίνο. Κουράστηκα. Είναι μια πολύ κουραστική και επίπονη παράσταση. Όταν ξεκίνησα αυτό το έργο ήταν και η εποχή Covid, δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου ψυχολογικά που σημαίνει ότι ενώθηκα πολύ με την ηρωίδα του έργου. Την τελευταία φορά που υποδύθηκα τον ρόλο, με ζόρισε πολύ. Έμπαινα στο καμαρίνι και δεν το είχα πάθει ξανά αυτό.» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Πολύ ευχάριστα νέα για την οικογένεια της Κορινθίου & του Αϊβάζη - Το νέο μέλος στην οικογένειά τους

«Ήμουν σε μια άλλη συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση, «κλώτσαγα» πολύ. Στο τέλος της παράστασης καθόμουν στο καμαρίνι και μου έφερναν πορτοκαλάδες να μη λιποθυμήσω. Έπεφτε η πίεση μου» εξομολογήθηκε η Μαρία Κορινθίου.

Όσον αφορά τις διακρίσεις της ταινίας της με τον Γιάννη Αϊβάζη, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Η ταινία μας έχει κερδίσει 53 βραβεία. Είναι πολλά! Θα τα πω τώρα! Έχουμε κερδίσει 53 βραβεία για την ταινία που κάναμε μαζί ως εταιρεία παραγωγής. Ο Γιάννης ως σκηνοθέτης και εγώ ως παραγωγός. Σε διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου στο εξωτερικό, Νέα Υόρκη, Τόκιο… Δεν το λέει και κανένας» κατέληξε.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έπεσε το σκουλαρίκι της Μαρίας Κορινθίου η οποία είπε χαριτολογώντας: «Κάποιος μας μελετάει».

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της απάντησε «Δεν πειράζει, γεια σας!».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Πριν από 20 χρόνια, μετά την Αμερική, η πρώτη μου δουλειά ήταν στον ΑΝΤ1. Αισθανόμουν παιδί του ΑΝΤ1 γιατί εκεί ήταν η πρώτη μου δουλειά. 20 χρόνια πίσω αν το πας, έχω μεγαλώσει με ανθρώπους μέσα από εκεί, που είναι μεγαλοστελέχη, που τα αγαπώ και τα εκτιμώ. Με τους ανθρώπους αυτούς έχω κατά διαστήματα συνεργαστεί, τους εκτιμά και ξεκάθαρα, 100% το πρόβλημά μου δεν ήταν με τον ΑΝΤ1.

Το πρόβλημα ήταν συγκεκριμένα μέσα από το εργασιακό μου περιβάλλον με 3 άτομα. Απλά επειδή έφτασαν στα αυτιά μου πριν κάτι μέρες κάποια πράγματα, θα το πω δημόσια, ότι το έχω αφήσει στην άκρη, δεν έχω ασχοληθεί. Να πάει στην ευχή της Παναγίας. Μου ήρθε στα αυτιά, ότι το ένα από τα τρία άτομα, πιάνει ανθρώπους και τους λέει ότι είναι ντροπή να μου μιλάνε και να μην έχουν καμία επαφή. Το καλό είναι ότι ο κόσμος καταλαβαίνει 5 πράγματα», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μαρία Κορινθίου.