Άλλαξε όνομα και εμφάνιση - Πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM κάνει έρανο για εγχείρηση αλλαγής φύλου

Πώς είναι σήμερα ο 19χρονος πλέον Άνταμ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άλλαξε όνομα και εμφάνιση - Πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM κάνει έρανο για εγχείρηση αλλαγής φύλου

Από το GNTM όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει πολλά πρόσωπα και ορισμένα από αυτά έχουν μείνει αξέχαστα στο ελληνικό κοινό, είτε γιατί πέτυχαν στη ζωή τους μετά το παιχνίδι είτε γιατί κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι και ο Άνταμ, ο οποίος είχε βρεθεί στις audition του ριάλιτι μόδας πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν 17 χρονών.

Είχε καταφέρει να "κερδίσει" την κριτική επιτροπή, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει στην επόμενη φάση στο bootcamp, παρόλα αυτά λίγο πριν μπει στο σπίτι τον "έκοψαν", διότι θεώρησαν πως δεν ήταν έτοιμος και, μάλιστα, το προέτρεψαν να ψάξει λύσεις στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης: Πολλά κιλά μείον, με άλλα μαλλιά και άλλο επάγγελμα - Αγνώριστη η Ξένια Μοτσκαλίδου, το plus size μοντέλο του GNTM 3

Πώς είναι σήμερα ο Άνταμ από το GNTM

Δύο χρόνια αργότερα, ωστόσο, ο Άνταμ, ο οποίος έχει καταγωγή από την Πολωνία και την Αίγυπτο, έχει κάνει μία τεράστια αλλαγή στη ζωή του και ζητάει και τη βοήθεια του κόσμου για να καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, έχει αλλάξει το όνομά του σε Τερψιχόρη και, μάλιστα, πραγματοποιεί φωτογραφήσεις ως γυναίκα μοντέλο, ωστόσο στόχος του είναι να προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Γι' αυτό έχει δημιουργήσει τον δικό του ερανικό λογαριασμό, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται. Ζητά συνολικά 11.000 ευρώ και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 5.763 ευρώ.

Παίκτης GNTM αλλαγή φύλου

«Η φυλομετάβαση δεν είναι μόνο συναισθηματική και νοητική διαδικασία, αλλά επίσης οικονομική. Το κόστος για τις θεραπείες επαναπροσδιορισμού φύλου, τις ορμονοθεραπείες, τη συμβουλευτική και τις ιατρικές διαδικασίες μπορεί να είναι δυσβάσταχτο. Καθώς τολμώ να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου, ζητώ την υποστήριξη και τη συμπόνια σας. Η γενναιόδωρη συνεισφορά σας θα είναι μεγάλη βοήθεια αλλά και θα αποδείξει ότι η αγάπη και η αποδοχή μπορούν να επικρατήσουν», έχει αναφέρει.