Πολλά κιλά μείον, με άλλα μαλλιά και άλλο επάγγελμα - Αγνώριστη η Ξένια Μοτσκαλίδου, το plus size μοντέλο του GNTM 3

Ολική μεταμόρφωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πολλά κιλά μείον, με άλλα μαλλιά και άλλο επάγγελμα - Αγνώριστη η Ξένια Μοτσκαλίδου, το plus size μοντέλο του GNTM 3

Η Ξένια Μοτσκαλίδου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό δύο χρόνια πριν, μέσα από το GNTM 3, στο οποίο μπήκε ως plus size model. Οι κριτές είχαν ενθουσιαστεί με τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της, αλλά και τις δυνατότητες που φαινόταν πως είχε, γι' αυτό και την έβαλαν στο σπίτι, όπου έμεινε για αρκετό καιρό. Δεν κατάφερε όμως να φτάσει μέχρι τον τελικό (δείτε εδώ την αιχμηρή της ανάρτηση μετά την αποχώρηση).

Από την αποχώρησή της και έπειτα, η ίδια άλλαξε εντελώς εμφάνιση και στυλ και πλέον είναι αγνώριστη. Αρχικά, έχει αλλάξει κούρεμα, με εμφανώς πιο κοντά μαλλιά με πολλά layers, και το ginger χρώμα είναι ακόμη πιο έντονο, ενώ έχει χάσει και πολλά κιλά πια, ξεφεύγοντας από την κατηγορία του plus size όπου την είχαν κατατάξει.

Έχει παρατήσει, ωστόσο, εντελώς το modeling και πλέον ασχολείται αποκλειστικά με το make up, κάτι με τον οποίο ασχολείται πολλά χρόνια, ενώ είναι επαγγελματίας streamer και Cosplayer, με λίγα λόγια παίκτρια online παιχνιδιών.

Δείτε επίσης: Την απέρριψαν για τις πλαστικές της, σήμερα είναι εξώφυλλο σε "μεγάλα" περιοδικά - Αγνώριστη 4 χρόνια μετά το GNTM η Ηρώ Δημητροπούλου

Πώς είναι σήμερα η Ξένια Μοτσκαλίδου από το GNTM 3

Πως είναι σήμερα η Ειρήνη που απέρριψε η Βίκυ Καγιά στον ίδιο κύκλο

Εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του GNTM 3 και δίχασε κριτές και κοινό. Την σεζόν που το ριάλιτι μοντέλων του STAR ήθελε να προμοτάρει το κάτι διαφορετικό στο χώρο του μόντελινγκ η Ειρήνη θέλοντας να βάλει το δικό της λιθαράκι και να αποδείξει πως τα τατουτάζ στο κορμί είναι έργο τέχνης στάθηκε μπροστά στον Άγγελο Μπράτη, στον Δημήτρη Σκουλό στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Βίκυ Καγιά με θάρρος. Η τελευταία την απέρριψε κατηγορηματικά ενώ οι υπόλοιποι είπαν το ναι.

Η τύχη της όμως δεν ήταν να μπει στο σπίτι του GNTM και σήμερα ενώ ασχολείται με το μόντελινγκ, είναι πιο δραστήρια στον χώρο των social media, αφού ο λογαριασμός της στο Tik Tok μετρά χιλιάδες followers.

Παντρεύτηκε και σε κάθε της ανάρτηση στο instagram όλοι σχολιάζουν πως το GNTM έχασε ένα πανέμορφο μοντέλο! Αδίκως; Δε νομίζω...

Δείτε επίσης: Ειρήνη Στεργιανού: Αγνώριστη 5 χρόνια μετά το GNTM - Το επάγγελμα που ασκεί σήμερα