Την απέρριψαν για τις πλαστικές της, σήμερα είναι εξώφυλλο σε "μεγάλα" περιοδικά - Αγνώριστη 4 χρόνια μετά το GNTM η Ηρώ Δημητροπούλου

Είχε πάει με τη μαμά της στον διαγωνισμό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Την απέρριψαν για τις πλαστικές της, σήμερα είναι εξώφυλλο σε

Από το GNTM έχουν περάσει πολλά κορίτσια όλα αυτά τα χρόνια. Άλλες κατάφεραν να αποκτήσουν μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι και να προχωρήσουν έστω και λίγο στον διαγωνισμό, ενώ άλλες δεν κατάφεραν ποτέ να περάσουν στην επόμενη φάση. Κάποιες όμως από όσες ανήκουν στην τελευταία κατηγορία, άφησαν το στίγμα τους και παρά το γεγονός πως οι κριτές μπορεί να τις "έκοψαν" λόγω τατουάζ ή πλαστικών, εκείνες δεν το έβαλαν κάτω και κυνήγησαν το όνειρό τους (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Ειρήνη που η Καγιά έδιωξε λόγω των tattoo της).

Ανάμεσά τους και η Ηρώ Δημητροπούλου, η οποία είχε εμφανιστεί στο παιχνίδι το 2018, σε ηλικία 18 ετών, μαζί με την μητέρα της και ενώ αρχικά έκανε εντύπωση στην επιτροπή, μόλις συνειδητοποίησαν πως είχε "πειράξει" το πρόσωπό της, δεν της έδωσαν την ευκαιρία να προχωρήσει και να αποδείξει την αξία της.

Πώς είναι σήμερα η Ηρώ Δημητροπούλου από το GNTM

Η ίδια, όμως, αποφάσισε να το προσπαθήσει μέχρι να τα καταφέρει. Έτσι, μετά από την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα, η οποία δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, στράφηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις αραβικές χώρες, ως μοντέλο, καθώς εκεί οι επεμβάσεις και οι πλαστικές δεν "ενοχλούν".

Δείτε επίσης: «Δεν είναι ανθρώπινο, γίνεσαι πειραματόζωο» - Πρώην παίκτρια του GNTM που μετανάστευσε στο Μεξικό καταγγέλλει για το ριάλιτι

Κατάφερε, λοιπόν, στα 22 της, το 2022 να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού L’ Officiel Arabia, ενώ μέσα στον Αύγουστο του 2023, η Ηρώ φωτογραφήθηκε και για το περιοδικό μόδας GRAZIA της Βουλγαρίας, όπου έδωσε και συνέντευξη. Σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram έγραψε, μάλιστα, δίνοντας την "πληρωμένη" της απάντηση στους κριτές που τότε την απέρριψαν:

«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους. Και όπως λέω πάντα, μην ακούτε αυτούς που λένε ότι δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου».

Περισσότερες φωτογραφίες από την εικόνα της σήμερα: