«Δεν είναι ανθρώπινο, γίνεσαι πειραματόζωο» - Πρώην παίκτρια του GNTM που μετανάστευσε στο Μεξικό καταγγέλλει για το ριάλιτι

Πλέον έχει άλλη εικόνα και μία νέα ζωή ως ηθοποιός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είναι ανθρώπινο, γίνεσαι πειραματόζωο» - Πρώην παίκτρια του GNTM που μετανάστευσε στο Μεξικό καταγγέλλει για το ριάλιτι

Πολλές παίκτριες έχουν περάσει από το GNTM, μερικές από αυτές ξεχάστηκαν, άλλες παρέμειναν στην επικαιρότητα, ενώ μερικές έχτισαν μία εντελώς διαφορετική καριέρα. Η Ντένια Αγαλιανού, η οποία συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας το 2009 είναι μία από τις γυναίκες που ανήκουν στην τελευταία κατηγορία.

Λίγο διάστημα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της, ξεκινώντας μία ολοκαίνουρια ζωή, βασισμένη σε ένα διαφορετικό επάγγελμα, στο μαγευτικό Μεξικό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Gala που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα, στη δημοσιογράφο Μαριλή Ευφραιμίδη, μίλησε για το γεγονός αυτό, αλλά και για τα "τραύματα" που της προκάλεσε το GNTM.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στην παραλία πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM - Οι φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τελετή

Η αποκάλυψη της Ντένιας Αγαλιανού 14 χρόνια μετά το GNTM

«Λίγες εβδομάδες πριν τελειώσω το λύκειο πήγα στα καλλιστεία της Μις Γιανγκ, αλλά επειδή δεν ήταν αρκετά τραυματική εμπειρία για μια ανυποψίαστη 17χρονη από την Αταλάντη, αμέσως μετά μπήκα στο πρώτο GNTM, το 2009. Έμεινα δύο μήνες, όμως μου φάνηκε σαν ένας αιώνας. Δεν ήταν καθόλου υγιές αυτό που συνέβαινε εκεί μέσα.

Το να είσαι κλεισμένος σε ένα reality δεν είναι νορμάλ, δεν είναι ανθρώπινο, δοκιμάζεις τα όριά σου και σε δοκιμάζουν. Γίνεσαι πειραματόζωο και αυτό το συνειδητοποίησα σε πολύ τρυφερή ηλικία. Βγαίνοντας έζησα έναν εφιάλτη γιατί με αναγνώριζαν στο δρόμο, είχαν άποψη για μένα άνθρωποι που δεν με γνώριζαν», είπε αρχικά η ίδια.

Δείτε επίσης: Θρήνος για πρώην παίκτη του GNTM: «Απεβίωσε μετά από μάχη που έδωσε...» - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Κλείστηκα στο σπίτι για πολλούς μήνες μέχρι που μια φίλη μου, η Ιωάννα Ντέντη, που είχα γνωρίσει στο GNTM, μου είπε “τι κάθεσαι εκεί; Έλα στην Κωνσταντινούπολη να δουλέψεις, έχει πολλές ευκαιρίες εδώ”. Καινούργια αρχή, έμαθα τούρκικα, σκεφτόμουν να μείνω εκεί μέχρι που γνώρισα ένα μοντέλο το οποίο μου μίλησε για την αγορά του Μεξικού. Αμέσως επικοινώνησα με το πρακτορείο, υπέγραψα συμβόλαιο και τον Ιούλιο του 2013 έφτασα στο Μέξικο Σίτι χωρίς εισιτήριο επιστροφής».

Η εικόνα της σήμερα