Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στην παραλία πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM - Οι φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τελετή

Την θυμάστε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στην παραλία πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM - Οι φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τελετή

Αυτή τη χρονιά παρακολουθήσαμε πολλούς γάμους και σύντομα θα δούμε πολλούς ακόμη, αφού αρκετά ζευγάρια της ελλληνικής showbiz διανύουν την καλύτερή τους φάση και είναι έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα με την σχέση τους (δείτε εδώ ποια ηθοποιός παντρεύεται και το έκανε γνωστό με φωτογραφίες από το bachelorette).

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, έγινε γνωστό πως πριν από λίγες ημέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και μία πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM. Η ίδια επέλεξε μαζί με τον καλό της έναν μπόχο γάμο στην παραλία, με το νυφικό της να έχει μεν στρας, ωστόσο ταίριαζε απόλυτα στο θέμα. Είχε μάλιστα και το κατάλληλο κόσμημα στο κεφάλι της αντί για πέπλο.

Ποια διαγωνιζόμενη του GNTM παντρεύτηκε τον καλό της

Ο λόγος για την Ειρήνη Θεοδωράκη, η οποία είχε βρεθεί στον διαγωνισμό το 2019, πέρασε από audition, αλλά δεν κατάφερε να πάρει μία θέση στο σπίτι και στην επόμενη φάση, λόγω των τατουάζ της, που δεν άρεσαν στην Βίκυ Καγιά. Βέβαια, δεν το έβαλε κάτω και ξαναπροσπάθησε να μπει στο σπίτι του ριάλιτι πέρυσι, χωρίς επιτυχία.

Δείτε επίσης: Καμία σχέση με την «αγρότισσα» του Big Brother - Παντρεύτηκε και έγινε αγνώριστη η Ράνια Καραγιάννη τρία χρόνια μετά

Περισσόετερες φωτογραφίες από τις δουλειές της

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ειρήνη Θεοδωράκη δεν παράτησε ποτέ το όνειρό της και συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο, ενώ είναι και make up artist.