Καμία σχέση με την «αγρότισσα» του Big Brother - Παντρεύτηκε και έγινε αγνώριστη η Ράνια Καραγιάννη τρία χρόνια μετά

Με στέμμα στα μαλλιά της και νυφικό "μπομπονιέρα" : Οι φωτογραφίες από τον γάμο της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ράνια Καραγιάννη
Instagram / Ράνια Καραγιάννη

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Ράνια Καραγιάννη συμμετείχε στο Big Brother. Είναι μία από τις παίκτριες που άφησαν το στίγμα τους στο παιχνίδι, μιας που ακόμη και μετά το τέλος του ριάλιτι πολλοί ήταν εκείνοι που συζητούσαν για την "αγρότισσα" του ΣΚΑΙ.

Έκτοτε, όμως, έχουν αλλάξει πολλά! Έχει αλλάξει εντελώς εικόνα, έχοντας πλέον άλλο χρώμα στα μαλλιά της, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια βρήκε τον έρωτα στα μάτια του καλού της, από το 2022, και πλέον η σχέση τους πέρασε στο επόμενο επίπεδο, αφού μαζί ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε επίσης: Εγκατέλειψε την Αθήνα, μένει στην Σκόπελο και είναι παππούς - Η δουλειά που κάνει σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother, Πρόδρομος

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ράνιας Καραγιάννη από το Big Brother

Στην εικόνα προφίλ που έχει βάλει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πως φοράει ένα λευκό νυφικό με τρισδιάστατες λεπτομέρειες και λουλούδια από το στήθος, ενώ εντυπωσιακό είναι και το γεγονός πως φόρεσε στέμμα στο κεφάλι της, χωρίς πέπλο. Μάλιστα, είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά, με χαλαρές μπούκλες και επέλεξε να κάνει το μακιγιάζ της σε γήινους τόνους.

Δείτε επίσης: Θέμης Κανέλλος: Έβαλε υαλουρονικό στα οπίσθιά του - Αυτή είναι η νέα του εικόνα

Ράνια Καραγιάννη Big Brother γάμος

Οι δυσκολίες που πέρασε

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/10/21) η Ράνια Καράγιαννη.

Η ίδια μίλησε για την ζωή της σήμερα αλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συμπαίκτες της, ενώ εντύπωση έκανε η αλλαγή στην εμφάνιση της, μιας και είναι αγνώριστη, ιδίως σε μερικές φωτογραφίες της που έχει δημοσιεύσει.

«Με τον αντιδήμαρχο έχω κρατήσει πολύ καλές σχέσεις. Όπως και με άλλα παιδιά που δεν το περίμενα κιόλας. Με τον Γρηγόρη έχω πολύ καλές σχέσεις και με τη Ραμόνα επίσης. Η Άννα Μαρία χάρηκα που κέρδισε. Με τα παιδιά έχουμε βρεθεί και από κοντά. Η Ραμόνα ήρθε Χαλκιδική και με τον Γρηγόρη κάναμε μαζί μια δουλειά στην Αντίπαρο το καλοκαίρι. Εγώ δεν πίστευα ότι με αυτά τα παιδιά έξω από το σπίτι θα είχα επαφές.

Οι γονείς μου και τα αδέρφια μου είναι αγρότες και εγώ βοηθάω όσο μπορώ. Αλλά δυστυχώς οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες. Τον Απρίλιο έπεσε παγωνιά. Μας τα πάγωσε όλα. Καρποί δεν υπάρχουν πλέον. Έχει πληγεί η σοδειά μας. Δεν υπάρχει καρπός. Ο αγροτικός τομέας είναι πάρα πολύ δύσκολος. Εμείς έχουμε και ακτινίδια και ροδάκινα».