Παντρεύεται αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός - Αποκαλύφθηκε με φωτογραφίες στο έξαλλο bachelorette party της

Έχει ήδη ένα παιδάκι με τον καλό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ούρσουλα Βλάχου
Instagram / Ούρσουλα Βλάχου

Πολύ πρόσφατα μάθαμε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής Stan παντρεύεται την καλή του, αφού η ίδια δημοσίευσε βίντεο στα social media της από το bachelor party που έκανε με τις φίλες της (δείτε το εδώ), ωστόσο κάπως έτσι ενημερωθήκαμε και για τον γάμο γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το bachelorette που πέρασε μαζί με τις κολλητές της, με το party να ξεκινά από την παραλία, με την ίδια να φορά λευκό ολόσωμο μαγιό, κορδέλα με τον τίτλο της νύφης και πέπλο στα μαλλιά, καταλήγοντας το βράδυ στα μπουζούκια με λευκό σατέν φόρεμα, maxi με την πλάτη έξω.

Αυτή η Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύεται

Ο λόγος για την Ούρσουλα Βλάχου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του MEGA, Η ώρα η καλή, όπου υποδυόταν την Στέφανι, την μικρότερη κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου. Η ίδια πλέον είναι 30 ετών, έχει ήδη ένα παιδί (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο) και πριν γίνει μαμά παντρεύτηκε για πρώτη φορά τον καλό της στο δημαρχείο. Με το καλό και ο θρησκευτικός, λοιπόν!

Ούρσουλα Βλάχου bachelorette

Ούρσουλα Βλάχου bachelor

Ούρσουλα Βλάχου γάμος

Ούρσουλα Βλάχου bachelorette φίλες

Η πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο σύντροφός της

Ο σύντροφός της, Βίκτωρ Αποστόλου, της είχε κάνει πρόταση γάμου τον Μάιο, με μπαλόνια, τριαντάφυλλα κα κεριά. Μάλιστα, η ηθοποιός φωτογράφισε και το εντυπωσιακό μονόπετρο που της έδωσε.

Τα συγκινητικά της λόγια για την κόρη της

Για το παιδί της σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε δηλώσει:

«Θα μπορούσα να γράφω ώρες, άπειρα πράγματα, για το θαύμα της εγκυμοσύνης, της γέννας ή της μητρότητας, καθώς ήταν ότι πιο δύσκολο, επίπονο αλλά και ότι πιο άξιο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, αλλά οι λέξεις όλου του κόσμου δεν φτάνουν για να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ακούς για πρώτη φορά το κλάμα του, το παίρνεις αγκαλιά, σε κοιτάει μέσα στα μάτια και βλέπεις ένα κομμάτι σας.
καλωσήρθες κορίτσι μας

24.10.22»