Με πιο μακριές μπούκλες και το ίδιο μεγάλο χαμόγελο - Η νέα εμφάνιση του Ηρακλή Τσουζίνοφ τρία χρόνια μετά το GNTM

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με πιο μακριές μπούκλες και το ίδιο μεγάλο χαμόγελο - Η νέα εμφάνιση του Ηρακλή Τσουζίνοφ τρία χρόνια μετά το GNTM

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ένας από τους παίκτες του GNTM που άφησαν την υπογραφή τους και έμεινε ανεξίτηλος στη μνήμη του κοινού, καθώς έχει σοκολατένιο χρώμα, καταγάλανα μάτια και έντονες μπούκλες στα μαλλιά του, ενώ φαίνεται πως είναι και ένα ταπεινό παιδί, το οποίο ακόμη και μετά το παιχνίδι, συνεχίζει να κυνηγά το όνειρο της ενασχόλησής του με τη μόδα.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά από την τότε εμφάνισή του (δείτε εδώ το ατύχημα που αντιμετώπισε), καθώς όπως παρατηρούμε μέσα από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τρία χρόνια μετά, έχει αφήσει απλώς τις μπούκλες του να μακρύνουν, ωστόσο ο ίδιος πραγματοποίησε μία ιδιαίτερη εμφάνιση σε πασαρέλα, με τα μαλλιά του τραβηγμένα προς τα πίσω, και εντυπωσίασε.

Διαβάστε επίσης: Ηρακλής Τσουζίνοφ: Μου λένε «θα σου βγάλουμε τα μάτια»

Η νέα εικόνα του Ηρακλή Τσουζίνοφ από το GNTM 3

Η αλήθεια για τον χωρισμό του με την Μαρινέλα Ζύλα

Ο Ηρακλής Τζουζίνοφ έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM 3, όπου μπήκε όντας σε σχέση με γνωστή χορεύτρια (δείτε την εδώ), ωστόσο, λίγο διάστημα μετά τη νίκη του έγινε γνωστό πως χώρισε και έφτιαξε ξανά τη ζωή του στο πλευρό της συμπαίκτριάς του, Μαρινέλας Ζύλα, την οποία γνώρισε μέσα στο παιχνίδι και ήδη, πριν εκείνη αποχωρήσει, είχε ακουστεί πως είχε αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως και η δική τους σχέση έφτασε στο τέλος της, καθώς το μοντέλο το επιβεβαίωσε, όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στο Secret, και εξήγησε πως αποφάσισαν να αφοσιωθούν στην καριέρα τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μιλιούνται πια και πως δεν υπάρχει αγάπη ανάμεσά τους (δείτε εδώ ποιο άλλο ζευγάρι χώρισε και εκείνη βρέθηκε με τον Βασάλο φουντώνοντας τις φήμες για την σχέση τους).

«∆εν είµαστε πια µαζί µε τη Μαρινέλα. Έχουµε χωρίσει. ∆ιατηρούµε φιλικές σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο νικητής του ριάλιτι μόδας στην δημοσιογράφο.

Μαρινέλα Ζύλα Ηρακλής Τσουζίνοφ