Όλγα Ντάλλα: Φουντώνουν οι φήμες περί σχέσης με Βασάλο - Η κίνησή της την ώρα που έπαιζε το Survivor All Star

Η ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram και σχολιάστηκε έντονα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλγα Ντάλλα: Φουντώνουν οι φήμες περί σχέσης με Βασάλο - Η κίνησή της την ώρα που έπαιζε το Survivor All Star

Καλά κρατεί το μυστήριο γύρω από τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Από το καλοκαίρι κυκλοφορεί η φήμη πως έχουν χωρίσει οριστικά και ενώ ήταν χωρισμένοι έμεναν κάτω από την ίδια στέγη. Μάλιστα, από νωρίς έχει βγει και η είδηση πως η δημοσιογράφος έχει βρει νέο σύντροφο - δείτε τον εδώ - και μάλιστα έκαναν μαζί διακοπές.

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το τέλος της σχέσης τους, ωστόσο, στην πρεμιέρα του Survivor All Star χθες 8/1 φάνηκε πως έχουν χωρίσει οριστικά (δείτε τι είπαν) παρόλα αυτά διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, αφού έχουν και πολλούς κοινούς στενούς φίλους, οπότε οι συναντήσεις δεν μπορούν να αποφευχθούν.

Νέα σύντροφος του Βασάλου η Όλγα Ντάλλα

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να διασκεδάζει σε νυχτερινή του έξοδο με την πρώην παίκτρια του GNTM, Όλγα Ντάλλα. Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει κανείς από τους δυο δεν αποκάλυψε το ταξίδι του στα social media, παρά μόνο ο Κωνσταντίνος δημοσίευσε ένα story από την νυχτερινή του περιπλάνηση στην πόλη.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο του μαγαζιού, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν. Μάλιστα, όπως ανέφεραν μπορεί στο μαγαζί κανείς να μην ήξερε ποια είναι η κοπέλα.

Η Όλγα Ντάλλα μάλιστα βγήκε πρόσφατα από μια σχέση η οποία δημιουργήθηκε μέσα στο GNTM - δείτε εδώ ποιος είναι.

Την ώρα λοιπόν που οι φήμες πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε το ίδιο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δηλαδή προχώρησε στην προσωπική του ζωή, το μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που φούντωσε τα σχόλια πως μπορεί να είναι μαζί.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της έκανε γνωστό πως παρακολούθησε την πρεμιέρα του Survivor All Star τρώγοντας πίτσα. Λέτε να είδε το παιχνίδι λόγω του καλού της;

Όλγας Ντάλλα Κωνσταντίνος Βασάλος σχέση