Γνωστό πρόσωπο «καρφώνει» τον Ηρακλή για τον χωρισμό του - «Έχει γίνει εδώ και καιρό, τώρα το μάθατε εσείς;»

Ποιος το αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γνωστό πρόσωπο «καρφώνει» τον Ηρακλή για τον χωρισμό του - «Έχει γίνει εδώ και καιρό, τώρα το μάθατε εσείς;»

Ο χωρισμός του Ηρακλή Τσουζίνοφ και της Αγγελικής έχει γίνει γνωστός εδώ και μερικές μέρες με ένα γνωστό πρόσωπο της σόου μπιζ να αποκαλύπτει πως τα δύο παιδιά έχουν επιλέξει διαφορετικούς δρόμους εδώ και πολύ καιρό.

Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος είναι φίλος της Αγγελικής μιας και οι δύο ασχολούνται επαγγελματικά με τον χορό.

Η κάμερα του “Happy Day” βρέθηκε στις πρόβες του MadWalk 2020 και εκεί τσάκωσε τον Τάσο, ο οποίος αποκάλυψε πως εδώ και καιρό ο νικητής του GNTM 3 έχει χωρίσει με την χορεύτρια.

Η Αγγελική έκανε η ίδια τις δηλώσεις της για τον χωρισμό με τον Τάσο Ξιαρχό να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της: «Η Αγγελική τον έχει χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, τώρα το μάθατε εσείς. Είναι πολύ καλά. Χάρηκα που νίκησε ο Ηρακλής γιατί είναι φίλος μου. Δεν ξέρω αν χώρισαν από την πρώτη στιγμή».

Ο τάσος ξιαρχό μίλησε για τον χωρισμό Ηρακλή - Αγγελικής

GNTM 3: Στη φόρα όλη η αλήθεια για τον χωρισμό του Ηρακλή - «Η σχέση μου με την Αγγελική...»

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”, όπου και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε από την κοπέλα του.

Ο νικητής του GNTM 3, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, αλλά και αναλυτικά στους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Γενικά η σχέση μου με την Αγγελική ήταν μια πολύ όμορφη σχέση. Μέσα σε λίγους μήνες ένιωσα ότι την ξέρω πάρα πολύ καιρό. Ήταν απίστευτο για εμένα και πρωτόγνωρο. Απλά η τόσο έντονη εμπειρία μέσα στο παιχνίδι ήταν, που με έκανε να πω πρέπει να προχωρήσω… Συνειδητοποίησα τις αξία μου και τους στόχους μου. Είμαι πολύ δοτικός και αν είμαι σε μια σχέση δίνω το 100% του εαυτού μου.

Αν είμαι σε μια δουλειά θα δώσω το 100% στη δουλειά. Δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο… Είναι κάτι δικό μου. Ξέρω ότι θα ήταν δίπλα μου και θα με στήριζε. Θα ένιωθα ότι την αδικώ σε κάποια πράγματα και δεν θα ήμουν δίπλα της όταν με χρειάζεται. Ένιωθα ότι ίσως την ξεχάσω, ότι μπορεί να παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Θα με περιβάλλει ένας καινούργιος κόσμος, πολλά κορίτσια να λέμε και την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής μετά την άγρια κόντρα που ξέσπασε με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.