Σωτήρης Κοντιζάς: Η φωτογραφία της κόρης του, τον κάνει να "λιώνει"

Οι αδυναμίες δεν κρύβονται...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 16-06-2021 Θέατρο Άλσος
NDP/ 16-06-2021 Θέατρο Άλσος

Ο γνωστός σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, προέβη σε μια ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, η οποία πρόκειται για μία κοινοποίηση φωτογραφίας της κόρης του, που τον κάνει να "λιώνει".

Η φωτογραφία της κόρης του Σωτήρη Κοντιζά

Το γνωστό σεφ τον απολαμβάνουμε στην τριμελή κριτική επιτροπή του MasterChef μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο (δείτε εδώ τις ευχές για το νέο ξεκίνημα του φίλου του), ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του αυστηρού. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει σκληρή κριτική στους διαγωνιζόμενους, ωστόσο φαίνεται, πως έχει και αυτός το αδύναμο σημείο του. Φυσικά, δεν είναι άλλο από τα παιδιά του.

Αν και συνηθίζει να κρατάει την προσωπική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτό δεν τον αποθαρρύνει από το να ανεβάσει ο ίδιος, το απόγευμα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, μία πολύ γλυκιά και παιχνιδιάρικη φωτογραφία της τριών έτους κόρης του, η οποία με μία τσάντα στην πλάτη, ξυπόλητη και με σορτσάκι φαίνεται να παίζει μουσική με ένα ιδιαίτερο μουσικό όργανο.

«Γύρισα, ταξίδεψα πολύ κ όλος ο κόσμος είναι για μένα μια Λιλιπούπολη.

LaeTisLilipoupolisSikosePiaPantiera», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του γνωστού μάγειρα:

Η έξοδος του Σωτήρη Κοντιζά με την σύζυγο και την κόρη του στην Αθήνα

Ο σεφ πλέον έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον περνάει με την οικογένειά του, την οποία σπάνια δείχνει μέσα από τα social media του. Τα παιδιά του μεγαλώνουν μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο και δεν θέλει να χάνει καμία σημαντική στιγμή τους.

Πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τον εντόπισε στους δρόμους της Αθήνας με την σύζυγό του, Δέσποινα, και την μεγαλύτερη κόρη τους, Αριάννα Τσιχίρο. Οι τρεις τους περπατούσαν χέρι χέρι, ντυμένοι χαλαρά, με τζιν και sneakers και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω τους.

Κοντιζάς σύζυγος παιδί

Κοντιζάς σύζυγος κόρη