Σωτήρης Κοντιζάς: Η ευχή για καλή αρχή στο Λεωνίδα Κουτσόπουλο μέσα από μια επική φωτογραφία

Με αφορμή την πρεμιέρα της Φάρμας

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σωτήρης Κοντιζάς επέλεξε να ευχηθεί "Καλή Αρχή!" στο Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τη "Φάρμα" με το δικό του ξεχωριστό τρόπο (δείτε εδώ πως αντέδρασε το κοινό στην πρεμιέρα του ριάλιτι).

Η αστεία φωτογραφία του Κοντιζά για τον Κουτσόπουλου

Γνωρίσαμε τους δύο Chef, μέσα από το παιχνίδι μαγειρικής "MasterChef", στο οποίο μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη απαρτίζουν την κριτική επιτροπή. Μέσα από την πάροδο των χρόνων φαίνεται, πως ανάμεσα στους άνδρες έχει αναπτυχθεί μία δυνατή φιλία.

Βέβαια, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τυχαίνει να έχουν την τάση να κάνουν και περισσότερες πλάκες μεταξύ τους. Αφού και οι δύο διακατέχονται από άπλετο χιούμορ. Τα αστεία περιστατικά μεταξύ τους πολλές φορές προκαλούν και σάλο στο κοινό, μιας και λαμβάνουν δημοσιότητα, διότι εκτυλίσσονται είτε μπροστά στις κάμερες, είτε στα social media.

Τη Δευτέρα 25/9, το βράδυ λοιπόν, έκανε πρεμιέρα η "Φάρμα" το νέο reality επιβίωσης στον τηλεοπτικό σταθμό του Star, το οποίο παρουσιάζει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (δείτε τα highlights). Ο chef έλαβε πολλά θετικά σχόλια και αγάπη από το κοινό στο νέο του αυτό ξεκίνημα.

Από αυτή τη μέρα δε θα μπορούσε να λείπει και ευχή του καλού του φίλου και συνεργάτη, Σωτήρη Κοντίζα ο οποίος του ευχήθηκε με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο "Καλή Αρχή!".

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram υπό τη μορφή story, μία πολύ αστεία εικόνα. Η φωτογραφία δείχνει έναν αγρότη σε μία φάρμα, το στιγμιότυπο ήταν φτιαγμένο με παιχνίδια playmobil. Από πάνω έγραψε στα γαλλικά: "Merde mon ami!". Η φράση μεταφράζεται ως "Σκ*τά φίλε μου!", η οποία είναι μία πολύ κοινή γαλλική έκφραση για "Καλή Τύχη και Επιτυχία!|".

Δείτε παρακάτω την επική, χιουμοριστική φωτογραφία του Σωτήρη Κοντιζά για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο:

Κοντιζάς για Κουτσόπουλο και Φάρμα