Ποιοι 3 Έλληνες Καλλιτέχνες παράτησαν την επιτυχία για τη μαγειρική;

1 ηθοποιός και 2 τραγουδιστές

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο, αλλά τρεις πολύ γνωστοί καλλιτέχνες αφήσαν πίσω το θεατρικό σανίδι και την πίστα, για να κάνουν μία πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Εγκατέλειψαν τη τέχνη τους για τη μαγειρική, για να αφοσιωθούν σε αυτό το νέο τους ξεκίνημα.

Ποιοι 3 καλλιτέχνες παράτησαν την καριέρα τους στην υποκριτική και το τραγούδι για τη μαγειρική

Μπορεί να τους θυμόμαστε εντελώς διαφορετικά, όμως από ό,τι φαίνεται η καρδιά τους ήταν δοσμένη αλλού, και σήμερα οι ζωές τους έχουν αλλάξει ριζικά.

Άντα Λιβιτσάνου

Η Άντα Λιβιτσάνου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας. Εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδίστρια. Ήταν η front woman του συγκροτήματος Volt. Έχει συνεργαστεί με τα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων, με τον Γιώργο Κατσαρό και τον Μίμη Πλέσσα, τον Ησαΐα Ματιάμπα, τον Lefo-X. Παράλληλα έκανε επιλεγμένες εμφανίσεις με τον σύνθετη Γιώργο Σπανό και μαζί είχαν και ένα ακουστικό cover σχήμα. Έχει εμφανιστεί με live μπάντα επίσης με επιτυχία σε τηλεοπτικές εκπομπές Χ-factor του Alpha, Greek idol και στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κύπρος.

Δείτε εδώ: Τα ευχάριστα νέα για τη ζωή της Άντας Λιβιτσάνου

Τα τελευταία χρόνια, απέχει από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα, αφού έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα, το οποίο ονομάζεται «Ada's Little Kitchen» και φτιάχνει η ίδια τα γλυκά που πουλάει, ενώ επίσης έχει δημιουργήσει τούρτες για παιδιά επωνύμων όπως της Σίσσυς Χρηστίδου και της Βάσως Λασκαράκη. Πρόκειται για ένα ζαχαροπλαστεία από τα πιο διάσημα για εμπνευσμένες τούρτες με πολλή ζαχαρόπαστα, το οποίο αν και έχει τσιμπημένες τιμές, την πελατεία του δεν την χάνει με τίποτα!

Άντα Λιβιτσάνου
21-10-2017 Ζάππειο."22η Athens Xclusive Designers Week"

Μύρωνας Στρατής

Ο Μύρωνας Στρατής είναι Έλληνας τραγουδιστής στο χώρο της ελληνικής pop-rock σκηνής. Από το 2000 ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά κιθάρα και να δισκογραφεί με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, στους οποίους συγκαταλέγονται ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Στάθης Δρογώσης, η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Μάνος Ξυδούς, οι Όναρ, οι Onirama, καθώς και ο Μανώλης Φάμελλος, με τον οποίο συνεργάζεται δισκογραφικά.

Δείτε επίσης: Την τρυφερή ανάρτηση του Μύρωνα Στρατή για το γιο του

Τον τελευταίο καιρό απέχει από τη μουσική, μιας και ο ίδιος κάνει τη δική του εκπομπή μαγειρικής στο Υοutube, καλώντας όλους μας να επισκεφτούμε το «Fagaki» του! Έχει ξεπεράσει, μάλιστα, τους 15 χιλιάδες συνδρομητές.

Μύρωνας Στρατής

Ελίνα Κωνσταντοπούλου

Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια ενεργή στη δισκογραφία τα διαστήματα 1992-2002 και 2010. Είναι γνωστή για τις λαϊκές επιτυχίες που έκανε τη δεκαετία του '90 και για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision το 1995 με το τραγούδι Ποια προσευχή. Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς μουσικής και έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Καραλής.

Δείτε επίσης: Τι είπε η Ελίνα Κωνσταντοπούλου για την οικογένειά της

Η γνωστή τραγουδίστρια των 90's εγκατέλειψε το τραγούδι, αφού όλα όσα γίνονταν στον χώρο δεν της ταίριαζαν, όπως έκανα γνωστό πριν λίγο καιρό τρέχει το ζαχαροπλαστείο του συζύγου της και δεν αλλάζει τη σημερινή της ζωή με τίποτα.

Ελίνα Κωνσταντοπούλου
31-12-1995 Παραμονή Πρωτοχρονιάς εκπομπής "Μπράβο"

Ελπίζουμε η νέα τους ζωή να τους αρέσει και να τους ταιριάζει καλύτερα!