«Δεν είναι "η μαμά το Σαββατοκύριακο ή ο μπαμπάς"! Δεν προτίθεμαι να μονάσω...» - Ο Κρατερός Κατσούλης "έσπασε" τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Καραβάτου

Θα γνώριζε τη νέα του σχέση στα παιδιά του;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είναι

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, παραχώρησε την Δευτέρα 23/10 ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός μίλησε με την Ελένη Τσολάκη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που υπάρχουν στον χώρο εργασίας του, οι οποίες βγαίνουν καθημερινά στην επιφάνεια, αλλά και για όσα έχουν γραφτεί για εκείνον στα media, που τον έχουν οδηγήσει στα δικαστήρια.

Αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο του ως παρουσιαστής στην τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια, ενώ απάντησε και για τα παιδιά του, τις φοβίες του σχετικά με αυτά και την καθημερινότητά τους μετά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου, όπως και για το ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης του.

Η αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη για τα παιδιά του μετά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου

«Όταν υπάρχει ενσυναίσθηση, διάθεση και αντίληψη μπορείς να κάνεις πράγματα. Το εάν θα συνεχίσεις κάπου ή όχι έχει να κάνει με τις συνεργασίες. Τα τελευταία 3-4 χρόνια που υπάρχω στο χώρο της τηλεόρασης ή του θεάτρου πάντα ρωτούσα με ποιους θα συνεργαστώ. Έχω απορρίψει δουλειές λόγω τοξικών ανθρώπων. Απορούσα πώς γίνεται να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει υποστεί ή αντιληφθεί κακοποιητική συμπεριφορά. Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο μας και το ότι δεν τις καταγγέλλουμε προκύπτει από την κακή παιδεία του καθενός. Δεν γίνεται να είσαι πάνω από ένα χρόνο στον χώρο και να μην έχεις δει τίποτα. Όλα είναι θέμα κακής παιδείας, από το "μη κοιτάς εσύ τι κάνουν οι άλλοι, εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου"», είπε αρχικά.

«Κατά καιρούς έχουν γραφτεί τέρατα για μένα. Άλλες φορές μπορεί να πήγαινα στα δικαστήρια και άλλες που μπορεί να σήκωνα το τηλέφωνο και να έλεγα "σας παρακαλώ πολύ, αυτό που γράφετε για μένα είναι ψευδές, αν έχετε την καλοσύνη διορθώστε το, και άλλες φορές μπορεί να πω "εντάξει τώρα, άστο να πάει", γιατί δεν ήταν χυδαίο ή ανήθικο», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Για τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του, δήλωσε: «Όταν έχεις παιδιά, έχεις τόσες αγωνίες. Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι να είναι γερά και δυνατά, μετά να είναι ευτυχισμένα, πάει πακέτο αυτό. Μετά να επιβιώσουν και να γνωρίσουν έναν κόσμο που να υπάρχει ακόμα ανθρωπιά, φύση, να υπάρχει ακόμα φως, χαρά, αγάπη. Πάντα το κομμάτι "παιχνίδι" είναι που τους αρέσει πιο πολύ, αλλιώς μετά οι αγκαλιές.

Δεν φοβόμουν την περίοδο του χωρισμού μήπως χάσω στιγμές μαζί τους, γιατί ήταν η πεποίθησή μας και στη πράξη ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα των παιδιών. Δεν είναι "η μαμά το Σαββατοκύριακο ή ο μπαμπάς"» (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την συνεπιμέλεια στην οποία έχουν καταλήξει).

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης και στη γνωριμία της συντρόφου του στον γιο και την κόρη του, επισήμανε: «Δεν προτίθεμαι να μονάσω, δεν είμαι γι' αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι ένα φυσικό επακόλουθο».

Δείτε επίσης: «Αυτό που αισθάνθηκα για τον Κρατερό όταν τον πρωτογνώρισα...» - "Λύγισε" η Κατερίνα Καραβάτου για τον χωρισμό της με τον Κατσούλη