«Σιχαίνομαι την υπερέκθεση, την έχουμε σκυλοβαρεθεί! Ας ξεκομπλαριστούν, τι να πω;» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Στέφανου Κασσελάκη

«Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε και σε αυτόν λογοδοτώ και σε όποιον αρέσει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ημέρες μετά τον γάμο του με τον Tyler McBeth στην Αμερική (δείτε εδώ το εξωπραγματικό ποσό για τα χρήματα που ξόδεψαν για τις βέρες τους), ο πολιτικός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε μερικές δηλώσεις στον ανταποκριτή του Πρωινού του ΑΝΤ1, Θάνο Τσίτσα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, για την οποία πλέον έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες που δεν είναι απαραίτητες, ενώ απάντησε και για τα εσωκομματικά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει (δείτε εδώ ποιος έμεινε εκτός κόμματος μετά τις δηλώσεις του για εκείνον).

Η εξομολόγηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Σιχαίνομαι την υπερέκθεση. Την έχουμε σκυλοβαρεθεί την έκθεση κι εγώ και ο Tyler. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Από όλο τον κόσμο που παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε μία πρωτόγονη κατάσταση για την Ελλάδα αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας. Και θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας και στον τόπο μου. Η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με νοοτροπίες που υπήρχαν 20 χρόνια πριν.

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι μία από τις διακρίσεις που κάνει η ελληνική κοινωνία. Εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα και σε όποιον αρέσει. Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω –ορίστε δείτε την, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα-. Αν η άποψή τους είναι επί συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων, θα καταλάβουν πολύ γρήγορα ότι συμφωνούμε. Σε τι διαφωνούμε; Στον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας; Στην αναθεώρηση του στρατεύματος; Αυτοί οι άνθρωποι δε συμπαθούν απλά το προφίλ μου, το βιωματικό μου προφίλ. Αυτό δεν είναι πολιτική πρόταση, αυτό είναι κόμπλεξ. Ας ξεκομπλαριστούν, τι να πω;

Απλά πράγματα, εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο. Εγώ δουλεύω για τον κόσμο. Να μπορέσουμε να σπάσουμε τους μηχανισμούς των συμφερόντων. Από το ρεύμα, που ξεκοκκαλίζει το μέλλον τους και πάει μέχρι κάτω, τη δικαιοσύνη. Που δεν έχει αποκούμπι ο Έλληνας. Αυτά που λέω είναι καθαρά αριστερά πράγματα. Όποιος θέλει να συνεργαστεί σε κομμάτι ξεκάθαρων πολιτικών προτάσεων, θα δει ότι είμαι σύμμαχός του. Όποιος δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου, επειδή ο Στέφανος είναι απόδημος, διαφορετικός ή δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα, δεν πειράζει. Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε και σε αυτόν λογοδοτώ και σε όποιον αρέσει. Απλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.