Φίλιππος Σοφιανός: «Συνεργασίες ΜΟΝΟ με επαγγελματίες παραγωγούς ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ...» - Έξαλλος ο ηθοποιός από την ακύρωση της παράστασης

«Δύο μήνες δουλειά πετάγονται στο δρόμο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έξαλλος ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Φίλιππος Σοφιανός, μετά την ακύρωση της παράστασης "Απιστία", στην οποία είχε αναλάβει όχι μόνο τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και χρέη σκηνοθέτη, λίγες μόνο μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Θυμωμένος ο Φίλιππος Σοφιανός με την ακύρωση της παράστασης

Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, μαζί με τη Ζέτα Δούκα και το Χρήστο Μαλάκη, δε θα ανέβει τελικά, όπως ήταν προγραμματισμένη. Το φετινό χειμώνα στο έργο “Απιστία” στο θέατρο Αυλαία του Πειραιά θα απολαμβάναμε το θεατρικό του Chazz Palminteri σε πανελλήνια πρώτη. Η πρεμιέρα θα γινόταν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, και πρόκειται για μία σκοτεινή ιστορία με στοιχεία κωμωδίας, αλλά και δράματος.

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τη Μάργκαρετ, η οποία είναι παντρεμένη με τον Τζακ, έναν επιτυχημένο επιχειρηματία. Την παραμονή της 20ής επετείου του γάμου τους, ο Τζακ προσλαμβάνει έναν εκτελεστή, τον Τόνι, για να τη σκοτώσει επειδή πιστεύει ότι ήταν άπιστη. Ωστόσο, όταν ο Τόνι φτάνει στο σπίτι τους, ακολουθούν απροσδόκητες ανατροπές και σταδιακά αποκαλύπτονται τα μυστικά και τα τρωτά σημεία του ζευγαριού.

Δείτε παρακάτω: Τι αποκάλυψε για τον πατέρα του ο Φίλιππος Σοφιανός

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μια ανάρτηση - ξέσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστό, πως η παράσταση εν τέλει ακυρώθηκε. Ο καλλιτέχνης φάνηκε να είναι έξαλλος, αφού μετά από τόσο καιρό προβών και προετοιμασίας, σκληρής δουλειάς του ίδιου, αλλά και ων συνεργατών του δε θα τη δούμε στη σκηνή.

Τι έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία της παράστασης στο Instagram:

«ΑΠΙΣΤΙΑ ολκής από το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ του ΠΕΙΡΑΙΑ σε ηθοποιούς, σκηνοθέτη, σκηνογράφο, συντελεστές....
Ύστερα από πέντε ολόκληρες εβδομάδες πρόβες το θέατρο ανακοινώνει στον θίασο ότι δεν μπορεί να προχωρήσει για να φτάσει η παράσταση στην πρεμιέρα.
Δύο μήνες δουλειά πετάγονται στο δρόμο...
Ηθικό δίδαγμα:
Συνεργασίες ΜΟΝΟ με επαγγελματίες παραγωγούς ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ...»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του σκηνοθέτη: