Από το Big Brother στο "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" - Ανανεωμένη με κοντά ξανθά μαλλιά

Την κατάλαβαν αμέσως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Από το Big Brother στο

Μία από τις εκπομπές που ο κόσμος δείχνει να έχει αγαπήσει φέτος είναι το "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου". Καθημερινά ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Μάρκος Σεφερλής μπαίνουν στα σπίτια των τηλεθεατών και προσφέρουν άφθονο γέλιο με τα σχόλιά τους!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 23/10 μία έκπληξη περίμενε τον παρουσιαστή και τον σεφ, αλλά και το κοινό. Εμφανίστηκε εκεί μία από τις πρώην παίκτριες του Big Brother, η οποία σίγουρα έχει αφήσει το στίγμα της με την παρουσία της στο ριάλιτι.

Η παίκτρια του Big Brother που βρέθηκε στο "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου"

Ο λόγος για την Σοφία Δανέζη, η οποία βρέθηκε εκεί μαζί με επίσης τραγουδίστρια, Λιούμπα Ζώρα, για να αποδείξουν πως δεν είναι καλές μόνο στις πίστες. Αντίπαλοί τους, η Ειρήνη και η Ελένη, δυο αδελφές.

«Μια εμπειρία ήταν κι αυτή. Ένα ποτήρι δηλητήριο πικρό. Έφτασα τελικό. Βγήκα δεύτερη. Δε πειράζει, μια χαρά ήταν. Μαγείρευα συνέχεια εκεί. Ήξερα από πριν να μαγειρεύω», είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη η Σοφία Δανέζη παρουσιάζοντας τον εαυτό της και μιλώντας για το Big Brother.

Δείτε επίσης: «Δεν θα με ενδιέφερε να...» - Η Σοφία Δανέζη έκλεισε στόματα για την κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από καιρό είχε δηλώσει για το ριάλιτι

«Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ (στο Big Brother). Μια φορά πρέπει να το ζήσεις, δεν έχει δεύτερη. Αν μπορείς και να το αποφύγεις, ακόμα καλύτερα. Μετά από αυτή την εμπειρία, τα ριάλιτι τέτοιου είδους θεωρώ ότι είναι επικίνδυνα γιατί αλλοιώνουν το χαρακτήρα και πλάθουν, όπως θέλουν την προσωπικότητα του άλλου», είπε αρχικά.

Σοφία Δανέζη

Και συμπλήρωσε: «Δεν μετανιώνω που στήριζα τον Δημήτρη μέσα στο ριάλιτι, όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι -κι εκτός παιχνιδιού καταλαβαίνεις την προσωπικότητα κάποιου- δεν θα τον έκανα ούτε παρέα. Κι όχι μόνο αυτόν αλλά κι άλλους, με τους οποίους δεν έχω πλέον επαφή έτσι κι αλλιώς».