«Δεν θα με ενδιέφερε να...» - Η Σοφία Δανέζη έκλεισε στόματα για την κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η αντίδραση σε ερώτηση για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα με ενδιέφερε να...» - Η Σοφία Δανέζη έκλεισε στόματα για την κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η Σοφία Δανέζη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother, την Δευτέρα 4/9 παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, και μίλησε αναλυτικά για το ριάλιτι και τις σκέψεις τις τόσο καιρό μετά από αυτό.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο με τον οποίο υπήρξε μία "κόντρα" (δείτε εδώ από πού ξεκίνησαν όλα), ενώ όσον αφορά στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη, πρώην συμπαίκτριά της, δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία δήλωση.

Η δήλωση της Σοφίας Δανέζη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Ήταν μία εμπειρία μεγάλη, αλλά δεν θα την έκανα ξανά. Πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο, με σταματά, με χαιρετάει, μου μιλάει. Με ωρίμασε ως προσωπικότητα. Θα δήλωνα συμμετοχή, γιατί ήταν μία σκέψη που μου ήρθε ξαφνικά. Υλοποιήθηκε και μόνο καλά έχω να θυμάμαι», είπε αρχικά.

Σχετικά με τα πρόσωπα με τα οποία κρατά επαφή, εξήγησε: «Κρατώ επικοινωνία με την Didi και μιλώ με τον Θέμη» και επισήμανε για τον τρόπο που το μοντάζ την έκανε να δείχνει εκείνη, αλλά και τα υπόλοιπα πρόσωπα του παιχνιδιού: «Δεν είναι στα χέρια σου η προσωπικότητα, όχι μόνο για εμένα για όλους. Πολλές φορές έδειχναν πράγματα που δεν ήμασταν. Είχε γίνει κοπτοραπτική. Καλά έκαναν, γιατί είχαμε υπογράψει και για αυτό. Όσον αφορά στην προσωπικότητα, στενοχωρήθηκαν οι δικοί μου».

Σε ερώτηση για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη δεν θέλησε να απαντήσει, ενώ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο σημείωσε: «Δεν θυμάμαι τι είχα πει και δεν είχαμε καμία επαφή. Δεν έχω καμία διαφορά με κανέναν. Δεν μου χρωστάει, δεν του χρωστάω, άρα δεν θα με ενδιέφερε να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες μετά από τόσα χρόνια κιόλας. Να είναι καλά και να έχει την υγεία του».

Δείτε επίσης: «Δεν θα τον έκανα ούτε παρέα» - "Κόλαφος" η Σοφία Δανέζη για τον πρώην φίλο της, Δημήτρη Κεχαγιά