Στέλλα Μπεζαντάκου: Καταγγέλλει εν ενεργεία αστυνομικό για εισβολή και απάτη

7320 ευρώ τα χρέη του

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 29-03-2018 Ζάππειο.
NDP/ 29-03-2018 Ζάππειο."23η Αthens Xclusive Designers Week"

Για «εισβολή και απάτη» καταγγέλλει εν ενεργεία αστυνομικό στη ΓΑΔΑ η γνωστή τραγουδίστρια, Στέλλα Μπεζαντάκου, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια έχει εγκατασταθεί στο σπίτι, που του νοικιάζει η ίδια στη Γλυφάδα, χωρίς να καταβάλει τα μισθώματα αξίας 1.300 ευρώ μηνιαίως, καθώς δηλώνει "φιλοξενούμενος".

Τι είπε για την καταγγελία σε βάρος αστυνομικού η Στέλλα Μπεζαντάκου

Καλεσμένη στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Star βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια και ανέφερε ότι του έστειλε εξώδικο, το οποίο εξηγεί ότι η μεταξύ τους δοσοληψία άρχισε πριν έναν χρόνο περίπου, όταν εκείνος έδειξε ενδιαφέρον να νοικιάσει το ακίνητό της. Το εν λόγω ακίνητο είναι ένα διαμέρισμα με κοινόχρηστη πισίνα, το οποίο η ίδια είχε αγοράσει με δάνειο. Λόγω αδυναμίας αποπλήρωσης των δόσεων προχώρησε σε ρύθμιση οφειλών και αποφάσισε να το ενοικιάζει.

Δείτε επίσης: Πώς είναι η νέα ζωή της Στέλλας Μπεζεντάκου

Ο αστυνομικός φέρεται να συμφώνησε να κάνουν συμβόλαιο για τρία χρόνια, αλλά της ζήτησε για προσωπικούς λόγους το μισθωτήριο να μπει στο όνομα της συζύγου του, κάτι που εκείνη αποδέχθηκε. Δέκα μέρες, αφότου εκείνος μπήκε στο σπίτι αρνήθηκε να κάνει μισθωτήριο και ξεκίνησε να μην καταβάλει το ενοίκιο.

Όπως καταγγέλλει η τραγουδίστρια, ο αστυνομικός της χρωστά το ποσό των 5.320 ευρώ συν άλλες 2.000 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα και κοινόχρηστα, ενώ χρησιμοποιούσε πολλές φορές την ιδιότητά του, ώστε να την κάνει να την εμπιστευτεί.

Η πλευρά του αστυνομικού σε εξώδικο ισχυρίζεται, πως ήταν δική της ιδέα να μην κάνουν συμβόλαιο στο σπίτι, αλλά και να δηλώσει αυτός και η οικογένειά του, πως είναι "φιλοξενούμενοι", ανεξάρτητα από το γεγονός, πως εκείνη εν τέλει δεν το αποδέχτηκε μέσω του ΔΟΥ.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: