Βασίλης Ζούλιας: Η δημόσια απάντηση στον Νίκο Αποστολόπουλο

«Έχω πιο σημαντικά πράγματα να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ημέρες ανάμεσα στους σχεδιαστές μόδας, Νίκο Αποστολόπουλο και Περικλή Κονδυλάτο, η οποία φαίνεται, πως έμπλεξε τον επίσης γνωστό σχεδιαστή ενδυμάτων, Βασίλη Ζούλια, ο οποίος προέβη σε δημόσια απάντηση στον πρώτο για τα σχόλιά του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τι απάντησε ο Βασίλης Ζούλιας στο Νίκο Αποστολόπουλο

«Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα; Το παιδί αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πήγατε να πάρετε συνέντευξη από έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι άνεργος χρόνια, δεν έχει δουλειά, του έχουν συμβεί πάρα πολλά με τον σύντροφό του, τον Βασίλη. Τους έχουν διώξει από εκεί που έμεναν, τους έκαναν έξωση γιατί δεν πλήρωναν. Έχουν συμβεί πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχω κατανόηση γι’ αυτά που λέει, γιατί λογικό είναι μετά από όσα έχουν πάθει. Θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, το ένα, το άλλο. Αν είναι σχεδιαστής, το ξέρει η ιστορία της μόδας», είχε πει σε ζωντανή εκπομπή αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος πριν μερικές ημέρες για το σχεδιαστή κοσμημάτων και το σχεδιαστή ενδυμάτων.

Δείτε επίσης: Το σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την κόντρα Αποστολόπουλου και Κονδυλάτου

Ενώ παράλληλα, είχε μιλήσει υποτιμητικά για το δεύτερο και όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή "Super Κατερίνα" λίγες μέρες μετά το θάνατο της Ματούλας του Κολωνακίου, “δεν άντεχε και δεν ανεχόταν ήταν ο Ζούλιας” και πως κάθε φορά που συνομιλούσαν στο τηλέφωνο εκείνη του μίλαγε με τα χειρότερα λόγια για τον σχεδιαστή. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων όντας συνεργάτης του είχε πάρει το μέρος του Ζούλια και είχε χαρακτηρίσει τον άλλον ως "ψυχολογικά ασταθή", και έτσι άρχισαν όλα.

Δείτε επίσης: Εδώ όλο το χρονικό της κόντρας των σχεδιαστών

Σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, πριν μερικές ώρες ο Βασίλης Ζούλιας έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραφε: «Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχώ από κόσμο που λέει λίγα σκουπίδια για μένα...», στα αγγλικά. Με σχόλιο από κάτω «Αυτό...».

Η Μαρία Κορινθίου του σχολίασε: «ποιος να πει τι για εσένα; Μονάκριβε μου».