Light: Η νέα τρυφερή φωτογραφία του τράπερ με την κοπέλα του στο γυμναστήριο

Δεν την αποχωρίζεται ποτέ!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Light
Instagram/ Light

Ο αγαπημένος και πολύ δημοφιλής τράπερ, που τον βλέπουμε τον τελευταίο καιρό ως μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show, Fame Story, το οποίο προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, Light ανέβασε ένα νέο story μαζί της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Light με την κοπέλα του

Τον έρωτα στο πρόσωπο της γοητευτικής Άννας έχει ανακαλύψει ο γνωστός καλλιτέχνης της τραπ μουσικής και πληροφορίες λένε, πως στο πλευρό της έχει βρει την απόλυτη ευτυχία.

Δείτε επίσης: Τι είπε ο Light για τα μελλοντικά του σχέδια

Ο ίδιος μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες τους με τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκείνη πάντα βρίσκεται στο πλευρό του. Η Άννα Θεοδωρίδη, όπως λέγεται η κοπέλα, έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και παράλληλα έχει εργαστεί ως χορεύτρια σε πολλά γνωστά night clubs.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του με τις διακοπές τους στη μαγευτική Ινδονησία:

Η όμορφη ξανθιά σύντροφός του τράπερ έχει πρωταγωνιστήσει και στο video clip του για το τραγούδι "Εσύ", το οποίο κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες.

Δείτε παρακάτω το τραγούδι:

Σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου ο καλλιτέχνης της τραπ δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, όπου βρίσκονται μαζί στο γυμναστήριο και ποζάρουν αγκαλιά στον καθρέφτη με background τα όργανα εκγύμνασης και τα βάρη.

Δείτε παρακάτω την πανέμορφη ανάρτηση σε story στο Instagram με την τρυφερή τους αγκαλιά:

light κοπέλα

Η δημόσια βραδινή έξοδος του Light με τη σύντροφό του

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί στην απονομή δίσκου του συγκροτήματος ''Μέλισσες'' και απαθανάτισε το ζευγάρι, ενώ ο τράπερ μιλούσε με τον Σταν. Οι δύο τους φαίνεται να είναι στα καλύτερα τους, αφού ο Light ήταν μέσα στο χαμόγελο, κρατώντας την καλή του διαχυτικά.

Light - Άννα

TAGS