«Θα απαιτήσει χειρουργική επέμβαση» - Στο νοσοκομείο η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι παντρεμένος με την Μάσα Ζαχαρία και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τον Γιάννη (δείτε τον εδώ) και την Μαριέλλα. Η κόρη του ακολουθεί τα βήματά του και εδώ και χρόνια ασχολείται με το μπάσκετ, κάνοντας περήφανο τον πατέρα της.

Στο τελευταίο αγώνα της ομάδας της, ωστόσο, της Αβένιδα, κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια για την Euroleague, η ίδια υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην οποία προχώρησε η Αβένιδα, η παίκτρια έπαθε ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η ανακοίνωση για τον τραυματισμό της κόρης του Παναγιώτη Φασούλα

«Οι ιατρικές υπηρεσίες του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Perfumerías Avenida σας ενημερώνουν ότι, μετά τη διενέργεια των σχετικών εξετάσεων, η παίκτρια Μαριέλλα Φασούλα έχει τραυματισμό στο γόνατο με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου που θα απαιτήσει χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος αποθεραπείας θα εξαρτηθεί από την εξέλιξή της. Η παίκτρια τραυματίστηκε στον αγώνα της Ευρωλίγκας της περασμένης Πέμπτης με τη Βίρτους Μπολόνια. Ο σύλλογος διαθέτει όλα τα δυνατά μέσα στην παίκτρια για την ανάρρωσή της. Θέλουμε να δείξουμε όλη την υποστήριξή μας στη Φας και θα είμαστε δίπλα της ανά πάσα στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση της Αβένιδας.

Η ανάρτησή της

«Δυστυχώς είχα μια ρήξη χιαστού στο τελευταίο παιχνίδι. Πολλά τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή, οπότε επικεντρώθηκα σε αυτό που μπορώ να ελέγξω, το ταξίδι ανάρρωσής μου και την επιστροφή μου. Ένα βήμα τη φορά τη φορά. Ευχαριστώ όλους για όλα τα μηνύματα και την υποστήριξη, είμαι τόσο ευγνώμων! Θα επιστρέψω!», σημείωσε μάλιστα εκείνη στη συνέχεια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο παρελθόν είχε βιώσει άλλο έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος της προκάλεσε διάσειση (δείτε εδώ την εξομολόγηση του μπασκετμπολίστα).