«Ω ρε λεφτά η Τούνη»: Αυτός είναι ο μηνιαίος τζίρος της Bubblegun και το καθαρό κέρδος της Ιωάννας;

Νούμερο 1 influencer στην Ελλάδα η γνωστή επιχειρηματίας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@bubblegun
Instagram/@bubblegun

Με αφορμή την χθεσινή εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στο kick off party by madwalk (δείτε εδώ τι φόρεσε και τι αποκάλυψε στις κάμερες) το fy μου στο Tik Tok ήταν γεμάτο από... Ιωάννα και μεταξύ άλλων εμφανίστηκε ένα βίντεο - έρευνα του Νίκου Ξυδά, ιδρυτή του Humble ο οποίος αποκάλυψε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ποιος είναι ο μηνιαίος τζίρος της γνωστής influencer από την εταιρία ρούχων που διατηρεί με την κολλητή της (Στέλα Πάσσαρη), την Bubblegun.

Πέραν αυτού, με γρήγορους υπολογισμούς έβγαλε και το μηνιαίο καθαρό κέρδος της και κάποια από τα σχόλια που ακολούθησαν από κάτω έγραφαν χαρακτηριστικά «κι εμείς ξεπατωνόμαστε για τον βασικό», «Ας έβγαζα τα μισά», «Ω ρε λεφτά η Τούνη».

Ο μηνιαίος τζίρος της Bubblegun

«Το Bubblegun μας έκανε εντύπωση γιατί κάνει μόνο 2.000 παραγγελίες τον μήνα. Παλιότερα ήταν πιο ψηλά αλλά από ότι φαίνεται η δημοτικότητά του έχει πέσει και πλέον κάνει 2.000 παραγγελίες τον μήνα. Το μέσο καλάθι στην συγκεκριμένη κατηγορία των fast fashion γυναικείων είναι γύρω στα 35 ευρώ, άρα μιλάμε για έναν τζίρο γύρω στις 70.000 ευρώ τον μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι αν αφαιρέσεις το Φ.Π.Α, το κόστος των προϊόντων, τους εργαζομένους στο μαγαζί, μένουν γύρω στα 20.000-25.000 ευρώ, τα οποία φυσικά δεν είναι λίγα. Αυτό είναι το καθαρό έσοδο αλλά περιμέναμε ότι είναι πολύ μεγαλύτερα τα νούμερα.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη κατηγορία είναι λογικό γιατί έχει πολύ ανταγωνισμό, έχουν εμφανιστεί πάρα πολύ παίκτες με γυναικείο ρούχο κι έτσι είναι λογικό τα νούμερα να είναι πεσμένα γιατί πια η Τούνη δεν είναι μόνη της. Το σημαντικό εδώ είναι ότι η Τούνη δεν πληρώνει διαφήμιση σε σχέση με όλους τους άλλους αφού την διαφήμιση την κάνει μόνη της, οπότε πιθανότατα έχει και μεγαλύτερη κερδοφορία σε σχέση με τους ανταγωνιστές της

@nikosxydas

Bubblegun + Ιωάννα Τούνη, οι αριθμοί. Ecommerce Research. #fy #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Xydas - ScrollStopper®

Νούμερο 1 influencer στην Ελλάδα η Ιωάννα Τούνη

Σε προηγούμενο βίντεο του, ο Νίκος Ξυδάς αποκάλυψε ότι μετά από έρευνα η Ιωάννα Τούνη αναδείχθηκε ως η πρώτη influencer στην Ελλάδα ενώ μετά ακολούθησε η απάντηση «κανείς», την τρίτη θέση κατέλαβε ο Fipster, τέταρτη η Dat Lilly πέμπτη η Μαίρη Συνατσάκη και έκτοι οι Unboxholics.

@nikosxydas

Η Νο.1 πιο αγαπημένη influencer στην Ελλάδα είναι η …. @Ioanna Touni

♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Xydas - ScrollStopper®