«Θέλεις να εκνευριστώ πάλι;» - Η αντίδραση της Ιωάννα Τούνη στην ερώτηση για το σάλο με το προσκλητήριο βάφτισης του Πάρη

Υπάρχει ενδεχόμενο για δεύτερο παιδάκι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θέλεις να εκνευριστώ πάλι;» - Η αντίδραση της Ιωάννα Τούνη στην ερώτηση για το σάλο με το προσκλητήριο βάφτισης του Πάρη

Το βράδυ της Δευτέρας 23/10 πραγματοποιήθηκε το Kick-Off Party που διοργανώθηκε λίγες ημέρες πριν τη πρεμιέρα του MadWalk Τhe Fashion Music Project με παρουσιάστρια της βραδιάς την Βίκυ Καγιά (δείτε τις δηλώσεις της). Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και η Ιωάννα Τούνη.

Η επιχειρηματίας που ζει στο έπακρο την μητρότητα με τον γιο της να βαφτίζεται πριν μερικές εβδομάδες (δείτε εικόνες), έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές και "καυτές" της εμφανίσεις.

Στις δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο party, η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε και απάντησε για όλα. Τόσο για την πρεμιέρα της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2 στο OPEN στην οποία συμμετέχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και για τον σάλο με την διάρρευση του προσκλητηρίου του γιου της.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη

«Δεν υπάρχουν σκέψεις για δεύτερο μωράκι από την δική μου πλευρά», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη με το γιο της να είναι σήμερα 9,5 μηνών.

Σχετικά με το νέο επαγγελματικό βήμα του συντρόφου της, απάντησε: «Παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα του Δημήτρη με το γιο μας αλα μπρατσέτα. Μου άρεσε πολύ. Εύχομαι καλά επιτυχία».

Όσον αφορά τώρα τα δικά της επαγγελματικά βήματα και συγκεκριμένα για τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως θα παρουσιάζει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τη δική τους ταξιδιωτική εκπομπή, είπε: «Έχουν γίνει συζητήσεις στο να κάνω με τον Δημήτρη ταξιδιωτική εκπομπή αλλά τίποτα επίσημο».

Σε ερώτηση για το σάλο με το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της που στάθηκε αφορμή να οδηγηθεί ο σύντροφός της στην αστυνομία αφού δημοσιογράφος του έκανε καταγγελία, ανέφερε: «Γιατί να εκνευριστώ πάλι με το ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης; Θέλεις να εκνευριστώ πάλι; Με στεναχωρεί γενικά ότι υπάρχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο και αποδεικνύεται ότι είναι πεταμένος κόπος».

«Έχουμε προστατευμένη την οικογένεια μας και είμαστε σούπερ», ανέφερε για τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν.

Τα αποκλειστικά πλάνα του YOU και οι δηλώσεις της Ιωάννας

@youweekly.gr

The kick off party από Madwalk 2023| Η @Ioanna Touni με σύνολο Bubblegun απάντησε σε δυο ερωτήσεις μόδας ‼️ Συμφωνείτε μαζί της; #youweeklygr #jtouni #jtouni💗🔝 #madwalk #thekickoffparty2023 #fashiontiktok #fashioninspo

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly