«Έχω κλείσει τον κύκλο, το πένθησα! Το βλέπω» - Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για το Shopping Star

H απάντηση της για το μπλοκ στην Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω κλείσει τον κύκλο, το πένθησα! Το βλέπω» - Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για το Shopping Star

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση για μια και μοναδική εμφάνιση. Στις 20 Νοεμβρίου πρόκειται να παρουσιάσει τα MadWalk - Τhe Fashion Music Project - που αποτελεί το πιο λαμπερό show της χώρας το οποίο συνδυάζει τα δύο βασικά μέσα έκφρασης, τη μουσική και τη μόδα, σε ένα δημιουργικό fashion event.

Το βράδυ της Δευτέρας 23/10 πραγματοποιήθηκε το The kickoff party. Πρόκειται για ένα party όπου γιόρτασαν τον εν λόγω θεσμό με μουσική και ποτό. Από το "χαλί" πέρασαν διάσημα ονόματα, ανάμεσα τους φυσικά και η παρουσιάστρια, η οποία έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τη νέα της ζωή εκτός τηλεόρασης, μετά την απόφαση της να απέχει από την μικρή οθόνη για να ξεκουραστεί και να αφιερωθεί στη ζωή της, ενώ απάντησε και για το χαμό που έχει σημειωθεί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί και το μπλοκ που της έκανε (δείτε την τοποθέτηση της Ζεν).

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Είναι ωραία που είμαι εκτός τηλεόρασης. Τώρα που δεν κάνω τηλεόραση μαγειρεύω, πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο και φοράω φούτερ με κολάν. Δεν βάφω τα μαλλιά μου», ανέφερε αρχικά για την ζωή της τώρα που δεν έχει υποχρεώσεις στην τηλεόραση.

Σχετικά με το τέλος της συνεργασία της με το STAR και το show μόδας που παρουσίαζε, είπε: «Έχω κλείσει τον κύκλο Shopping Star. Το πένθησα. Το βλέπω. Υπάρχουν πλάνα τηλεοπτικά και για σήριαλ. Θέλω να μείνω όλο το χρόνο εκτός τηλεόρασης. Μετά από 5 μήνες εκτός, τώρα αρχίζω και ηρεμώ και βγάζω την ένταση».

Σχετικά με την πρώην συνεργάτιδα της (δείτε ποιες ήταν οι σχέσεις τους μέχρι πρόσφατα), απάντησε εντελώς ανοιχτά: «Έχω κλείσει το κεφάλαιο Ζενεβιέβ και το μπλοκ που της έκαναν είναι παλιό. Είναι παλιά νέα δεν ξέρω γιατί τα συζητάμε. Δεν κάνω συχνά unfollow και μπλοκ. Κάνω όσους δεν έχω πια σχέση και μιλούν άσχημα για εμένα».

Δείτε εδώ αποκλειστικά στο Youweekly.gr τι φόρεσε η αγαπημένη Βίκυ Καγιά!