«Έχω μάθει ότι υπάρχει ένα θέμα οικονομικό...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω μάθει ότι υπάρχει ένα θέμα οικονομικό...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της πρότασης που φέρεται πως δέχθηκαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για εκπομπή στην τηλεόραση. Σύμφωνα με το Super Κατερίνα, οι δυο τους έκαναν συζητήσεις για εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ενώ σύμφωνα με το Fay's Time συζήτησαν για ταξιδιωτική εκπομπή. Το κοινό και των δύο ρεπορτάζ, ωστόσο, είναι το γεγονός πως οι δύο γονείς απέρριψαν οποιαδήποτε πρόταση.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως μία εκπομπή με εκδρομές και περιπέτειες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θα ταίριαζε απόλυτα στον Σάββα Πούμπουρα μετά την αποχώρησή του από την "Ελένη", όμως εκείνος φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια και στρέφεται στην μαγειρική (δείτε εδώ αναλυτικά). Και η παρουσιάστρια δεν στάθηκε εκεί! Αποκάλυψε τι άκουσε σχετικά με τον λόγο που η Influencer και ο σύντροφός της δεν δέχθηκαν να προχωρήσει κάποιο πρότζεκτ.

Η αποκάλυψη της Σκορδά για την διαφωνία της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την πρόταση που δέχθηκαν

«Θα ταίριαζε μια ταξιδιωτική εκπομπή στον Σάββα Πούμπουρα, αλλά θα μου πεις θα την κάνει η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Έχω μάθει, όμως, ότι υπάρχει ένα θέμα οικονομικό εκεί. Έμαθα ότι ζήτησαν πολλά χρήματα. Δεν θα πούμε ποσό, αλίμονο!», είπε χαρακτηριστικά η ίδια (δείτε εδώ που θα βρεθεί, πιθανώς, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φέτος τελικά).