Από πανελίστας στη Μενεγάκη, μάγειρας στο OPEN - Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Σάββα Πούμπουρα

Εντελώς διαφορετικό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Από πανελίστας στη Μενεγάκη, μάγειρας στο OPEN - Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Σάββα Πούμπουρα

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένα από τα πρόσωπα που αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους με το MEGA και την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ ποιους ακόμη αποχαιρέτησε η παρουσιάστρια), επομένως αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στην τηλεόραση.

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, τον εντόπισε έξω από τα γραφεία του OPEN και αυτό έδωσε την αφορμή στον Γιάννη Πουλόπουλο να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με όσα γνωρίζει για το νέο του βήμα.

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Σάββα Πούμπουρα μετά την αποχώρηση από την "Ελένη"

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, ανέφερε πως ο Σάββας Πούμπουρας έχει δεχθεί πρόταση ώστε να βρίσκεται στη νέα εκπομπή της Ελένης Τσολάκη (δείτε εδώ τον τίτλο και το νέο concept), ωστόσο η πρόταση δεν αφορά την θέση του στο πάνελ, αλλά την μαγειρική.

Πιο συγκεκριμένα, στις συζητήσεις που έγιναν, του εξήγησαν πως θα ήθελαν να τον δουν να μαγειρεύει εκείνος καθημερινά, καθώς δεν ήταν λίγες και οι φορές που είχε τύχει να μπει στην κουζίνα στην "Ελένη". Αυτό, όμως, προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα είναι άδικο, διότι υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες σεφ που ψάχνουν μία ευκαιρία για να αναδειχθούν και να δοκιμαστούν.