Περιμένει την έγκριση του νουνίτο - Εκτός Χαμογέλα και Πάλι, σε νέο ρόλο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Δεν έχει ξαναγίνει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δημήτρης Αλεξάνδρου
Instagram / Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν έμεινε μακριά από τις κάμερες, χωρίς να έχει πραγματοποιήσει καμία δήλωση για τα σχέδιά του και το επόμενο βήμα μετά το Χαμογέλα και Πάλι, από το οποίο είναι σίγουρο πλέον πως θα λείπει, αφού δεν αναφέρεται πουθενά στις αναρτήσεις της νέας ομάδας (δείτε εδώ).

Παρόλα αυτά, η νέα του παρουσιάστρια, έκανε την αποκάλυψη πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, η οποία σήμερα, Παρασκευή 8/9 έριξε αυλαία (δείτε εδώ τα αμήχανα λόγια των Τσαλαπάτη, Πιερίδη και Τριαντάφυλλου).

Η αποκάλυψη για τη νέα συνεργασία του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία θα επιστρέψει στην τηλεόραση με το νέο πρότζεκτ που ονομάζεται "Οδός Ζαρίφη 2".

«Αυτό που έρχεται νομίζω δεν το περιμένει κανείς. Σπίτι θα έχω και γιαγιά μέσα στο σπίτι θα έχω και αγόρι και γειτόνισσα κουτσομπόλα. Τώρα πώς μπλέκει όλο αυτό με τηλεόραση, με σειρές, με σίριαλ, με καλεσμένους κλπ.. Θα έχω και αγόρι που δεν είναι Έλληνας, αλλά ούτε και ξένος. Το καταλαβαίνετε ότι ανοίγω τρελοκομείο; Το καταλαβαίνετε! Έχουμε υπερταλαντούχα παιδιά, μία άχρηστη παρουσιάστρια, αλλά για ωραία με πήραν, δεν με νοιάζει και καθόλου και όλα καλά παιδιά!», είχε δηλώσει η ίδια.

Και σε άλλο σημείο επισήμανε: «Γειτονιά θα είναι σίγουρα. Ελπίζω να βρούμε ένα καλό σπίτι στην "Οδό Ζαρίφη 2". Θα είναι μια παρέα μεσημεριανή, γιατί οι παρέες κάνουν τη διαφορά, η οποία μπλέξει την καθημερινότητά μας με όλα αυτά που συμβαίνουν. Θέλουμε να μπει σε κάθε σπίτι, να έχουμε γέλιο και να περνάμε καλά. Θα είναι σίγουρα μαζί ο Αντώνης Παπαήλιας και αν τον αφήσει το Νουνίτο που δίνει τις διαταγές εκεί, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που πιστεύω θα τον αφήσει. Θα είναι και νέα παιδιά μέσα από το Tik Tok, σε έναν άλλο ρόλο, με μία έκφανση διαφορετική. Δεν θα με αγχώσει η σύγκριση με τον Μουτσινά, είναι one of a kind. Εμείς θα κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό».