«Έχει να με φλερτάρει κάποιος πάνω από 8-9 χρόνια...» - Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή του στο Mega

«Μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου πρέπει να είσαι κύριος»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο Mega, απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το πρωί της Τρίτης 24/10, μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο στον Sfera 102,2FM, θέλοντας έτσι να ξεκαθαρίσει το "θολό τοπίο" που έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες, τα δημοσιεύματα.

Ο παρουσιαστής μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε διαψεύσει αλλά ούτε και επιβαιβαιώσει το ο,τιδήποτε σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ την αντίδραση του στις κάμερες), ενώ οι φήμες "οργίαζαν" καθώς το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1 λήγει φέτος τον Ιούνιο.

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή του στο Mega

«Ήταν και μια κοπέλα πάλι πρωί-πρωί εδώ πέρα με την κάμερα, 7 η ώρα το πρωί. Εγώ τώρα μες στη νύστα αλλά η κοπέλα τη δουλειά της κάνει. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία της συζήτησης αν με φλερτάρει το MEGA», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ήθελα να της πω ότι έχει να με φλερτάρει κάποιος πάνω από 8-9 χρόνια. Λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 και έχουν βγει διάφορα πράγματα. Αν μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία να απαντήσω, αύριο θα βγει κάτι άλλο», ανέφερε.

«Ειλικρινά όμως δεν το θεωρώ και ωραίο. Έχει ξεκινήσει η σεζόν εδώ και έναν μήνα. Όταν έχεις να κλείσεις έναν χρόνο σε ένα κανάλι, κλείνεις τον χρόνο σου εκεί. Συζητήσεις μπορεί να γίνονται αλλά να τις κάνεις διακριτικά.»

«Πρώτα τις κάνεις με το κανάλι σου, μετά συζητάς αν σου προτείνει κάποιος κάτι άλλο, εννοείται μπορείς να πας αλλά πάντα με σεβασμό και διακριτικότητα. Δεν μπορεί να είσαι σε έναν σταθμό και να αφήνεις να διαρρέει ότι έχεις πάει αλλού. Το θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος αυτό και για τον σταθμό που σε πληρώνει. Μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου πρέπει να είσαι κύριος» είπε χαρακτηριστικά.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Breakfast@star.

Δείτε εδώ το βίντεο: