«Τα παιδάκια είχαν και αυτά ημερομηνία λήξεως» - Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η συνέντευξη στο Πρωινό για τον καρκίνο, τον Στέφανο Κασσελάκη και όχι μόνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα παιδάκια είχαν και αυτά ημερομηνία λήξεως» - Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας σήμερα Τρίτη 24/10. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο επιτυχημένος ποινικολόγος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα στα οποία έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τις αιχμηρές δηλώσεις που έχει κάνει κατά του Στέφανου Κασσελάκη με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ομοφοβικό, αλλά και για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου από την οποία είχε πει πως σκέφτεται να αποχωρήσει.

Μεταξύ άλλων, έκανε και μια εξομολόγηση για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε .Συγκεκριμένα, για τον επιθετικό καρκίνο από τον οποία διαγνώσθηκε μετά από εξετάσεις που έκανε.

Η συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στο Πρωινό

Η εξομολόγηση για τον καρκίνο

«Του Αγίου Νεκταρίου αποφάσισα να νηστέψω 40 μέρες. 3 μήνες πριν είχα κάνει εξετάσεις και όλα ήταν καθαρά. Μέσα σε 3 μήνες αναπτύχθηκε ένας επιθετικός καρκίνος, που βρέθηκε από τις γενικές εξετάσεις που έκανα μετά τη νηστεία. Αυτό αποκαλύφθηκε Γενάρη. Επειδή είχα πολλές σημαντικές δίκες σε εξέλιξη. αν έλεγα στα δικαστήρια ότι έχω καρκίνο και πάω να εγχειριστώ, θα έπρεπε τα δικαστήρια αυτά να ξεκινήσουν από την αρχή, θα αποφυλακίζονταν όλοι οι κατηγορούμενοι και καταλαβαίνεις τι σάλος θα υπήρχε. Γι’ αυτό αποφάσισα να καθυστερήσω την επέμβαση αυτή, να την κάνω τον Ιούλιο.

Αργότερα απεδείχθη ότι αυτό ήταν λάθος. Υπήρξε μια υποτροπή, η οποία όμως ήταν αντιμετωπίσιμη. Βρέθηκε στην εξέταση ότι είχα ένα μικρό καρκίνο κοντά στους λεμφαδένες. Αφαίρεσαν τον όγκο και προληπτικά τους μισούς λεμφαδένες», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κούγιας για το πρόβλημα υγείας του, συμπληρώνοντας πως ακολουθεί θεραπεία παίρνοντας 2 χάπια την ημέρα.

Η τοποθέτηση για τους ομοφυλόφιλους

«Στον Στέφανο Κασσελάκη με ενοχλεί που στο βιογραφικό του έγραψε "είμαι ομοφυλόφιλος". Είναι φυσιολογικό για αυτούς, γιατί λοιπόν να το γράψει; Πιο πολύ με πείραξε το "είμαι αυτοδημιούργητος"» ανέφερε αρχικά.

«Θα αρνιόμουν να συμμετάσχω σε επιτροπή για τον γάμο ομοφυλοφίλων λόγω συστήματος προσωπικών αξιών. Εγώ δεν θα είχα κανένα θέμα με τον γάμο, έχω πάει σε τρεις τέτοιους γάμους. Αν πω τώρα σε ποιους, θα πέσει το στούντιο. Τους γνωρίζουμε όλοι αλλά αυτοί δεν έγραψαν στο βιογραφικό τους "είμαστε ομοφυλόφιλοι και παντρευτήκαμε"» αποκάλυψε και συνέχισε «Αν ο γάμος χρησιμοποιείται για να ξεπεραστεί το νομικό ανάχωμα που υπάρχει για την τεκνοθεσία, εκεί έχω αντίρρηση. Ο αστικός κώδικας έχει προβλέψει τις συνθήκες της υιοθεσίας και έχει θέσει κάποιες προϋποθέσεις. Πρώτα από όλα, έχει απαγορεύσει ρητώς να προσφεύγει σε παρένθετη μητέρα ένας άντρας».

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Όχι μόνο πιστεύω, είμαι απόλυτος. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και όχι γιατί έπεισε εμένα, είναι αθώα απόλυτα ιατρικά. Είναι το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο από τότε που εγώ δικηγορώ σε ένα χρόνο θα είμαι 50 χρόνο δικηγόρος. Εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου καταδικαστεί, το είπα στο δικαστήριο, το ανάθεμα θα πέσει στα κεφάλια σας», ανέφερε χαρακτηριστικά αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Εάν η επιστήμη δεν αντιμετωπίσει τις ασθένειες που έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι θέμα χρόνου… Η ίδια το γνωρίζει. Υπάρχει μια διαφορά, εκείνο που δεν γνώριζε είναι τα παιδάκια, τα οποία είχαν και αυτά ημερομηνία λήξεως», συμπλήρωσε έπειτα από αναφορά που έκανε στα όσα έχουν σημειωθεί στη δίκη για το ένα από τα τρία παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οποιαδήποτε τρίχα δική μου, των παιδιών μου, της συντρόφου μου και των συνεργατών μου, πειραχτεί, να ξέρετε ότι...» - Αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Κουσουλός

«Είσαι παλιάνθρωπος...» - Ασύλληπτη επίθεση από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Πέτρο Κουσούλο έξω από τα δικαστήρια (Βίντεο)

Ξεκινά η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Αλέξης Κούγιας: Δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της ομάδας Βύζαντας Μεγάρων (Βίντεο)

Τραγωδία Πάτρα: «Η μητέρα από την Πάτρα είναι η κυρία, βασίλισσα!» - Σοκαριστική μαρτυρία φυλακισμένης

Αλέξης Κούγιας για την παραίτηση υπεράσπισης της Πισπιρίγκου: «Δαπανήθηκε χρόνος ακόμα και για καφετζούδες...» - Αυτοί είναι είναι 3 νέοι συνήγοροί της

Αλέξης Κούγιας: «Μπίμπιλας, Μπιμπίλας, ξέρω' γω πως το λένε; Αλίμονο αν συγκριθεί με τον Χαϊκάλη, τα σκ@τ@ με την κολώνια»