«O Δημήτρης επιστρέφει σπίτι του κι εγώ παίρνω τον ρόλο του υδραυλικού...» - Η εισβολή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή "Οδός Ζαρίφη 2"

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«O Δημήτρης επιστρέφει σπίτι του κι εγώ παίρνω τον ρόλο του υδραυλικού...» - Η εισβολή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή

Μία απροσδόκητη εισβολή έκανε το μεσημέρι της Τρίτης 24/10, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, με την Κατερίνα Ζαρίφη που προβάλλεται καθημερινά από το Open, με την παρουσιάτρια να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό αλλά και την έκπληξή της.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας 24/10. Η Κατερίνα Ζαρίφη αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές, οι συνεργάτες της έκαναν επική είσοδο (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

Η Κατερίνα ζει μαζί με τη γιαγιά της, τη Νούλα, την οποία υποδύεται ο Αντώνης Παπαηλίας, γνωστός και ως Λόλα. Μέσα στο σπίτι τους, υπάρχει μια τηλεορα-ΣΑΡΑ που δεν κλείνει ποτέ και όσα βλέπουν εκεί γίνονται βούτυρο στο ψωμί τους σχολιάζοντας, η καθεμιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα.

Στο σπίτι μπαινοβγαίνει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι ο μόνος υδραυλικός που μπορεί να σου «αλλάξει» και τα φώτα. Θα καταφέρει άραγε η Κατερίνα να τον «τυλίξει» στα δίχτυα του έρωτά της; Η Άννα Ζηρδέλη από την άλλη, κάνει στροφή στην ποιότητα των social media.

Η "εισβολή" του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πλάτης της Κατερίνας Ζαρίφη

O Ανδρέας Μικρούτσικος χτύπησε το κουδούνι της Κατερίνας προκειμένου να της ευχηθεί. «Μετά το τεστ του Τάιλερ και την ποσότητα τεστοστερόνης που παράγω, ο Δημήτρης πάει σπίτι του ή στη Super Κατερίνα κι εγώ παίρνω τον ρόλο του υδραυλικού και εγώ δεν κάνω τον δύσκολο. Είμαι ο καλός ο μύλος που όλα τα αλέθει. Καλη επιτυχία!» είπε και έφυγε.

Δείτε εδώ το βίντεο: