«Ο Στελής ήρθε λόγω κάποιων συγκυριών...» - Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κακούρη για τον ρόλο του στο "Ναυάγιο"

Τι είπε ο ηθοποιός

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ο Στελής ήρθε λόγω κάποιων συγκυριών...» - Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κακούρη για τον ρόλο του στο

Καλεσμένος στην εκπομπή "Ελένη" ήταν το μεσημέρι της Τρίτης 24/10 ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ρόλο του στη σειρά Το Ναυάγιο που προβάλλεται στο Mega (δείτε τις εξελίξεις της σειράς). Μάλιστα αποκάλυψε πως κάποια από τα γυρίσματα έγιναν δίπλα από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Αντώνης Καργιώτης.

Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κακούρη για τον ρόλο του στο Ναυάγιο

«Ήθελα να βρω λίγο φως. Βρήκα φως στο ήρωα. Κάποιες φορές τα πράγματα είναι λίγο καρμικά. Κάπως έρχονται. Ο Στελής ήρθε λόγω κάποιων συγκυριών. Μιας δικής μου απόφασης. Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση αυτή τη χρονιά, ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο. Μετά από μια συνάντηση που κάναμε με τον παραγωγό μας τον Γιάννη Καραγιάννη μου είπε ότι υπαρχει ο ρόλος του Στελή.» ανέφερε αρχικά.

«Σίγουρα σου δημιουργείται ανασφάλεια όταν ακούς όλα αυτά τα πράγματα γύρω σου. Τον τελευταίο χρόνο έχουμε κουραστεί να ακούμε από αποτρόπαιες μέχρι απρόσμενες ειδήσεις που δεν φανταζόμασταν ότι θα ζήσουμε τέτοια σκηνικά και μάλιστα σε μια τέτοια εποχή. Τι να πρωτοθυμηθούμε;» είπε

«Μια εβδομάδα να κάτσεις και να ακούσεις τα δελτία ειδήσεων, είσαι για το ψυχιατρείο. Άρα, λοιπόν, θα πρέπει να βρεις έναν μηχανισμό, να μπορείς όλα αυτά, να μην σε αφήνουν αδιάφορο, αλλά και από την άλλη δεν γίνεται να σηκώσεις το βάρος του κόσμου. Θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να δώσεις τον δικό σου αγώνα» πρόσθεσε.

«Εκεί που είχαμε γυρίσει αρκετές σκηνές στο Ναυάγιο, εκεί δίπλα πνίγηκε αυτό το παλικάρι που έριξαν από τη μπουκαπόρτα. Πώς γίνεται όταν μετά εγώ έχω να γυρίσω αυτές τις σκηνές, όπου είναι ένας καπετάνιος που βλέπει το έγκλημα να διαπράττεται εκείνη την ώρα μπροστά στα μάτια του, βλέπει την αδιαφορία, να μην αντιδράσει; Φυσικά και το ενέταξα μέσα σε αυτό. Έβγαλα την απελπισία που ένιωσα κι εγώ σαν πολίτης».

Δείτε εδώ το βίντεο: