«Δεν θα σκάσω για τέτοια θέματα...» - Το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Τι έπαθε η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν θα σκάσω για τέτοια θέματα...» - Το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Ένα μικρό ατύχημα είχε στον αέρα της εκπομπής το μεσημέρι της Τρίτης 24/10, η Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα λίγο πριν πριν προβληθεί η συνέντευξη της Ελένης Πετρουλάκη έσπασε το κουμπί από το παντελόνι της. Ωστόσο η παρουσιάστρια το αντιμετωπίζει με χιούμορ.

Το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

«Δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά, δεν θέλω τέτοιες στενοχώριες. Έχετε δει έτσι; Στην καθημερινότητά μου προσπαθώ να αποφύγω ο,τιδήποτε μπορεί να με παραπιέσει, γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που δε μπορώ να αποφύγω. Όπου μπορώ το ρίχνω» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Το ρούχο της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε αναταραχή στο πλατό του MEGA με τα "καρφιά" να πέφτουν ένα ένα

«Για να λέμε και αλήθειες γιατί εγώ δεν λέω ψέματα. Έσπασε! Διότι σου λέει και τρως και δεν ψεύδεσαι. Εγώ λέω ότι δεν θα σκάσω για τέτοια θέματα. Μία που σας το είπα, και μία που έσπασε. Αυτή είναι η μεζούρα μου. Κοιλιά! Και τρώω και δεν ψεύδομαι» ανέφερε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αλήθεια για τα ταξίδια της Ελένης Μενεγάκη στο Λονδίνο

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ημέρες μέσα από την εκπομπή της είχε ανακοινώσει στο κοινό, αλλά και στους συναδέλφους της πως βρέθηκε για ένα Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο και ο λόγος ήταν ένα από τα παιδιά της. Στο μυαλό όλων ήρθε ο Άγγελος Λάτσιος, το μεγαλύτερο από όλα, καθώς θεωρήθηκε πως βρέθηκε εκεί για τις σπουδές του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού, ωστόσο, το οποίο παρουσίασε στο Γειά σου την Κυριακή 22/10, αυτό δεν είναι αλήθεια. Πράγματι, ένα από τα παιδιά της ξεκίνησε σπουδές εκεί, αλλά αυτό είναι η μεγαλύτερη κόρη της. Η ίδια μετακόμισε πρόσφατα εκεί και η παρουσιάστρια θέλησε να ταξιδέψει για να βεβαιωθεί πως το παιδί της είναι καλά και πως έχει τακτοποιηθεί πλήρως.