Μαίρη Χρονοπούλου: Όλα «τα μεγάλα μυστικά» στην επιφάνεια από ένα βιβλίο

Ποιος είναι ο γνωστός άνδρας που υπήρξε αρραβωνιαστικός της;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγος μόνο καιρός έχει περάσει από το θάνατο της μεγάλης κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, Μαίρης Χρονοπούλου εξαιτίας από το ατύχημα, που είχε στο σπίτι της. Ενώ ακόμη, υπάρχουν αρκετά ερωτήματα γύρω από την τραγική της απώλεια, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τη βιογραφία της και θα φέρει κρυφές πτυχές της ζωής της στην επιφάνεια, με τίτλο «Τα μεγάλα μυστικά μου».

Τα Μεγάλα Μυστικά της Μαίρης Χρονοπούλου στη δημοσιότητα

Γόνος μεγαλοαστικής οικογένειας του Κολωνακίου, ήταν αρκετά περήφανη για τη μόρφωση και την αγωγή, την οποία που έλαβε από τους γονείς της. Μία αυστηρή και αυταρχική μητέρα, που δεν της επέτρεπε να κάνει τίποτα στη ζωή της χωρίς την άδειά της, και έναν εξαφανισμένο πατέρα. Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη σχέση της με τον πατέρα της, η λαμπερή σταρ δεν απάντησε ποτέ, απέφευγε να το συζητάει. Αναφερόταν μονάχα στον πατριό της, τον οποίο λάτρευε και ήταν αυτός, που τη φρόντισε και τη γαλούχησε, «Πατέρας μου ήταν μόνο ο πατριός μου, τον λάτρεψα» είχε δηλώσει. Υπήρξε μία αληθινή λεβέντισσα, ενώ κατά το ήμισυ ήταν Αρβανίτισσα, στην καταγωγή. Και ήταν πολύ περήφανη γι’ αυτό, αν και κάποτε της είχε στοιχήσει, όταν το είπε δημόσια, έχασε την εκπομπή που παρουσίαζε στην κρατική τηλεόραση.

Χρονοπούλου Ρουβάς

Η ηθοποιός σπούδασε από πολύ μικρή πιάνο και μπαλέτο, μιλούσε ήδη αγγλικά και γαλλικά άψογα, ιταλικά, ισπανικά και γερμανικά, αφού η κουβερνάντα της ήταν Γερμανίδα. Είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στην αρμονία και στο σολφέζ, και τραγουδούσε με τη δυναμική μιας ολοκληρωμένης τραγουδίστριας, γνωρίζοντας να διαβάζει πεντάγραμμο. Λάτρευε την κλασική μουσική, αγάπησε βαθιά τη μεγάλη Μαρία Κάλλας και είχε στο σπίτι της μία τεράστια συλλογή από δίσκους βινιλίου και CD από τη χρυσή εποχή του ραδιοφώνου. Ήταν πολύ περήφανη που το τραγούδι της «Του αγοριού απέναντι» ξεπέρασε τις 3.500.000 προβολές στο YouΤube. Ωσόσο, δεν σπούδασε ποτέ σε δραματική σχολή, πήρε την άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.

Στο βιβλίο η μεγάλη σταρ αναφέρεται σε συνεργασίες ανθρώπων που θεώρησε ταλέντα και περιγράφει ενδελεχώς τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της, αλλά και της προσωπικής της ζωής με βιώματα και εμειρίες, τραύματα, χαρές και λύπες. Έζησε ένα μεγάλο έρωτα στη ζωή του και αυτός ήταν με το Νίκο Σταγόπουλο.

Αλλά, τον Αντρέα Μπάρκουλη τον ερωτεύτηκε επίσης. Αρραβωνιάστηκε μαζί του. Κακοποιήθηκε όμως τόσο πολύ, που έκανε πέντε χρόνια να ξανακάνει σχέση. Η ίδια σε συζητήσεις της έλεγε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης τη ζήλευε φρικτά επειδή δεν τον ζήλευε εκείνη, και ότι δεν έκανε όπως έκαναν τα κοριτσόπουλα και οι θαυμάστριές του. «Αισθανόταν ότι τον απέρριπτα» ήταν τα λόγια της. Η σχέση τους έληξε τόσο επεισοδιακά όσο άρχισε. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ποτέ δεν μίλησε για τη σχέση αυτή, ωστόσο το παρασκήνιο και τους άγριους ξυλοδαρμούς τούς γνώριζαν το στενό περιβάλλον της μεγάλης κυρίας του θεάτρου.