Καίτη Γκρέυ: Η απόφαση του δικαστηρίου για τον δικαστικό συμπαραστάτη της

«Η δικαιοσύνη σήμερα απεφάνθη...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το πρωί της Τρίτης 24/10 οι συγγενείς και οι φίλοι της Καίτης Γκρέυ βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να διεκδικήσουν την επιμέλειά της. Ο γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης, από τη μία πλευρά, δήλωνε πως επιθυμούσε τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του, ενώ από την άλλη, η οικογένεια του Βασίλη Ηλιάδη ζητούσε, επίσης τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της τραγουδίστριας να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι και τη στιγμή που θα φύγει από τη ζωή.

Τελικά, την απόφαση ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, αποκαλύπτοντας ποιος ορίστηκε ως ο δικαστικός της συμπαραστάτης.

Δείτε επίσης: Το βιντεοσκοπημένο υλικό από τα εγγόνια της που έπαιξε στην αίθουσα

Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ

«Η δικαιοσύνη σήμερα απεφάνθη: δικαστικός συμπαραστάστης έως και την οριστική απόφαση εντός μήνα, ορίζεται ο εγγονός της Κώστας Ηλιάδης.

Γιάννης Τζουαννόπουλος, Χρύσα Παπαιωάννου, Μαίρη Βιντιάδου και εγώ σαν φίλοι καρδιάς δώσαμε μάχη για την φίλη μας Καίτη Γκρέυ.

Σας ευχαριστούμε όλους», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Οι δηλώσεις του αδελφού της Αγγελικής Ηλιάδη λίγο πριν μπει στην Ευελπίδων

Ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, λίγο πριν την είσοδο του στην αίθουσα του δικαστηρίου, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τη δικαστική αυτή διαμάχη ανάμεσα στην οικογένεια.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση ξεκίνησε τον Μάιο του 2023 όταν ο γιος της Φίλιππος Ηλιάδης, έστειλε εξώδικο κάνοντας γνωστή την απόφαση και επιθυμία του να πάρει την επιμέλεια της και να γίνει δικαστικός της συμπαραστάτης. Από την άλλη η οικογένεια του γιου της Βασίλη που έφυγε από την ζωή, θέλει να εκπληρωθεί η επιθυμία της, δηλαδή να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στο σπίτι της, όπου την συντηρεί οικονομικά η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη (δείτε εδώ γιατί απουσίαζε από το δικαστήριο σήμερα).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η προσωρινή διαταγή του Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών αναφέρει πως η Καίτη Γκρέυ μπορεί να μείνει στο σπίτι της, ωστόσο η τελευταία και τελική απόφαση θα βγει μέσα στις επόμενες ώρες στο ακροατήριο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

«Ήρθαμε σήμερα για να προστατέψουμε την τιμή και την υπόληψη της γιαγιάς μου. Επικοινωνούμε, αλλά δεν είναι και όπως ήταν πριν έναν χρόνο, έχει άνοια. Ο κύριος Φίλιππος έχει τη γνώμη του κι εμείς τη δική μας.» ανέφερε αρχικά.

«Ξεκάθαρα έγινε αυτό για την περιουσία γιατί εμείς βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Δεν μας ενημέρωσε κανείς ότι ο κ. Φίλιππος έκανε αίτημα δικαστικής συμπαράστασης. Εμείς προσέχαμε τη γιαγιά μου και τώρα αυτό που θέλουμε είναι απλά να παραμείνει η γιαγιά μας στο σπίτι. Τίποτα άλλο.», είπε ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη.

Δείτε εδώ το βίντεο: