Σήμερα 24/10 το δικαστήριο για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ: Τι θα συζητηθεί - Ο λόγος που απουσιάζει η Αγγελική Ηλιάδη

Όλες οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σήμερα 24/10 το δικαστήριο για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ: Τι θα συζητηθεί - Ο λόγος που απουσιάζει η Αγγελική Ηλιάδη

Σήμερα Τρίτη 24/10 οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ θα συναντηθούν στα δικαστήρια ης Ευελπίδων για την υπόθεση της. Όπως έχει γίνει γνωστό, η οικογένεια της έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα για την επιμέλεια της σπουδαίας τραγουδίστριας.

Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε τον Μάιο του 2023 όταν ο γιος της Φίλιππος Ηλιάδης, έστειλε εξώδικο κάνοντας γνωστή την απόφαση και επιθυμία του να πάρει την επιμέλεια της και να γίνει δικαστικός της συμπαραστάτης. Από την άλλη ωστόσο η οικογένεια του γιου της Βασίλη που έφυγε από την ζωή (όσο η κόρη του βρισκόταν στην Φάρμα), θέλει να εκπληρωθεί η επιθυμία της, δηλαδή να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στο σπίτι της, όπου την συντηρεί οικονομικά η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη.

Η προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου ανέφερε πως η Καίτη Γκρέυ μπορεί να μείνει στο σπίτι της, ωστόσο σήμερα θα παρθεί η οριστική απόφαση της επιμέλειας της.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα στο Happy Day του ALPHA, σήμερα θα βγει η οριστική απόφαση από το δικαστήριο για το ποιο πρόσωπο θα είναι ο δικαστικός της συμπαραστάτης και θα έχει στο εξής την επιμέλειά της.

Ο λόγος που λείπει από την δίκη για την Καίτη Γκρέυ η Αγγελική Ηλιάδη

Η εγγονή της ωστόσο, Αγγελική Ηλιάδη, δεν θα καταφέρει σήμερα να παραστεί στην δίκη, καθώς βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, όπου συμμετέχει στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ με τίτλο, I'm a celebrity get me ouf of here.

Δείτε την τοποθέτηση της Ηλιάδη για την υπόθεση επιμέλειας της γιαγιάς της!

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Πάντως όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι. Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα ριάλιτι. Τώρα καλείται να δώσει μία μάχη για τη γιαγιά της, η οποία ήθελε να έχει μία επικοινωνία μαζί της, είναι σε ένα ριάλιτι. Θέλω να πω ότι δεν δημιουργεί κάποια ερωτηματικά το ότι δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί και να παλέψει για αυτό που θέλει;», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όταν οι συγγενείς ζητούν τη δικαστική επιμέλεια ενός ανθρώπου, σημαίνει ότι για κάποιους λόγους ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν δύναται να αποφασίσει για τον εαυτό του. Μπορεί αυτή η γυναίκα να χρειάζεται 24ωρη παρακολούθηση, είναι πολύ ακριβό σπορ αυτό. Αυτό για όσους είχαμε έναν συγγενή με Αλτσχάιμερ ή άνοια καταλαβαίνουμε ότι είναι πρόβλημα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Happy Day.