Βγήκε στην κάμερα του Super Κατερίνα και διέψευσε τον γάμο της με γνωστό ηθοποιό - «Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους»

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βγήκε στην κάμερα του Super Κατερίνα και διέψευσε τον γάμο της με γνωστό ηθοποιό - «Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους»

Πριν από λίγο καιρό, συγκεκριμένα τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, διέρρευσαν φωτογραφίες μέσα από το προφίλ ενός συγγραφέα στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το βράδυ που μία πολύ αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός φαινόταν πως παντρευόταν τον καλό της, επίσης ηθοποιό.

Ο λόγος για την Τζωρτζίνα Λιώση και τον Ντένη Μακρή. Παρόλα αυτά, την Τρίτη 24/10 μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια η ηθοποιός στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, φαίνεται πως κανένας γάμος δεν πραγματοποιήθηκε.

Η αλήθεια για τον γάμο της Τζωρτζίνας Λιώση και του Ντένη Μακρή

Επί της ουσίας, η ίδια και ο σύντροφός της έκαναν μία μεγάλη γιορτή μετά αγαπημένα τους πρόσωπα, για να χαρούν όλοι μαζί την αγάπη και τον έρωτά τους, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο. Εκείνη, παρόλα αυτά, φορούσε λευκό φόρεμα και δίπλα της οι φίλες της είχαν ντυθεί σαν παράνυμφες.

«Ήταν μια επιλογή να κάνουμε μια γιορτή για εμάς και τους αγαπημένους μας. Δεν ήταν ακριβώς αυτό που μάλλον ορίζεται από τους περισσότερους ανθρώπους ως γάμος. Δεν έχουμε κάνει ούτε πολιτικό, ούτε θρησκευτικό γάμο, ούτε σύμφωνο συμβίωσης. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο η ηθοποιός μίλησε για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και όσα έζησε εκεί (δείτε εδώ όσα είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν).

Φωτογραφίες και βίντεο από το "μυστήριο"

Γάμος Τζωρτζίνας Λιώση