«Πίσω από όλο αυτό κρύβεται κάποιο περιουσιακό ζήτημα! Ξαφνικά μάθαμε ότι ο άλλος ο γιος της...» - Ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ "έσπασε" τη σιωπή του

Οι δηλώσεις του Κώστα Ηλιάδη λίγο πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πίσω από όλο αυτό κρύβεται κάποιο περιουσιακό ζήτημα! Ξαφνικά μάθαμε ότι ο άλλος ο γιος της...» - Ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ

Μπορεί το δικαστήριο για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ να ολοκληρώθηκε (δείτε εδώ ποια είναι η απόφαση), ωστόσο ο εγγονός της τραγουδίστριας, Κώστας Ηλιάδης, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, λίγο νωρίτερα.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, στην ξαφνική απόφαση του θείου του να κάνει αίτημα δικαστικής συμπαράστασης, εξηγώντας ποιοι είναι οι λόγοι που θεωρεί πως τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση μετά από τόσο καιρό.

Οι δηλώσεις του εγγονού της Καίτης Γκρέυ για τη δικαστική διαμάχη με τον θείο του

«Είμαστε σήμερα εδώ για να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε την τελευταία επιθυμία της γιαγιάς μου να παραμείνει στο σπίτι της. Η γιαγιά μου δεν συντρέχει λόγος να μεταφερθεί, να φύγει από το σπίτι της, που μεγάλωσε εκεί όλα αυτά τα χρόνια, αυτή είναι η επιθυμία της. Της παρείχαμε τα πάντα και αυτό θέλαμε να καταλάβουν και οι υπόλοιποι, η αντίθετη πλευρά. Ξαφνικά το καλοκαίρι μάθαμε ότι ο άλλος ο γιος της, χωρίς να συντρέχει λόγος, έκανε αίτημα δικαστικής συμπαράστασης, χωρίς να μας ενημερώσει, ενώ είχαμε συμφωνήσει να βοηθάμε και οι δύο πλευρές. Βεβαίως κι εμείς αντιδράσαμε. Της τα παρείχαμε όλα και γηροκόμος υπήρχε, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα».

«Με αυτόν τον άνθρωπο δεν είχαμε τσακωθεί ή ότι δεν είχαμε καλές σχέσεις, απλά υπήρχε μια απόσταση, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Είναι ξεκάθαρο ότι πίσω από όλο αυτό κρύβεται κάποιο περιουσιακό ζήτημα. Ενώ ήταν όλα τακτοποιημένα ήθελε να την μεταφέρει στο σπίτι του, να σταματήσει την οικιακή βοηθό και έπειτα όλη η τιμητική σύνταξη της γιαγιάς μου θα πήγαιναν σε αυτόν, προφανώς. Δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό, γιατί όλα τα οικονομικά ήταν τακτοποιημένα και από τη βοήθεια που της δίναμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά.