Περικλής Κονδυλάτος: «Ο μόνος λόγος που απάντησα στα σχόλια ήταν για...» - Η νέα απάντηση στο Νίκο Απόστολόπουλο

Και η κόντρα καλά κρατεί...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ημέρες ανάμεσα στους σχεδιαστές μόδας, Νίκο Αποστολόπουλο και Περικλή Κονδυλάτο, η οποία φαίνεται, πως έμπλεξε τον επίσης γνωστό σχεδιαστή ενδυμάτων, Βασίλη Ζούλια. Ο σχεδιαστή κοσμημάτων βρέθηκε χθες, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, βρέθηκε στο Kick off party του MadWalk 2023 και έκανε κάποιες νέες δηλώσεις για το θέμα.

Οι νέες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τον Νίκο Αποστολόπουλο

«Έχουμε στενοχωρηθεί πολύ με τον Βασίλη, τα είπαμε ξανά και ξανά. Αυτά είναι πολύ άσχημα πράγματα να συμβαίνουν, και δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να το προκαλέσει κάποιος αυτό, γιατί δείχνει κακή εικόνα για όλους μας αυτό. Θα νομίζουν, ότι σε αυτόν τον χώρο δεν έχουμε δουλειές και δεν έχουμε ουσιαστικά προβλήματα και ασχολούμαστε με αυτές τις μικρότητες»

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ποτέ των ποτών να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με το Νίκο Αποστολόπουλο, για να λυθεί μεταξύ μας αυτό το ζήτημα. Αυτό το άτομο δεν υπάρχει στη στρατόσφαιρά μου, ούτε καν στο σύμπαν μου. Και ο μόνος λόγος που απάντησα σε αυτά τα σχόλια ήταν για να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει και εμείς να ανωτερότητα, και ας μη μιλήσουμε εδώ, ας μη μιλήσουμε εκεί. Καλό είναι ο καθένας να καταλαβαίνει μέχρι πού τον παίρνει και να πράττει μετά αναλόγως»

«Δε θα μπω στη διαδικασία να τον χαρακτηρίσω κάπως. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία και σχολιάζεις την προσωπική ζωή και την οικονομική κατάσταση του άλλου, αυτοχαρακτηρίζεσαι, αλλά και το τι του συμβαίνει. Ακόμα κι αν είναι αλήθεια όλα αυτά, αυτό έχει να μας προσάψει ο κύριος Αποστολόπουλος, ότι έχουμε περάσει προβλήματα; Όπως κάναμε και στο δημοτικό. Μιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο»

Δείτε επίσης: Το σχόλιο του Βασίλη Ζούλια για την κόντρα Αποστολόπουλου και Κονδυλάτου

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει αυτό, ίσως για να προβληθεί στα φώτα της δημοσιότητας. Έχει έρθει πολλές φορές σε show μας και έχουμε βγάλει και φωτογραφίες, και τώρα λέει, πως δε με ξέρει»

«Πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρο μου, για να τη ρωτήσω πώς μπορώ να κινηθώ και τι μπορώ να πω. Μου είπε ότι ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα να αμυνθώ σε κάποια πυρά, ο νόμος μου δίνει τη δυνατότητα, να ανταπαντήσω. Να ξέρει ποιος το έχει ξεκινήσει όλο αυτό όμως, υπάρχουν καταγεγραμμένα σε βίντεο όλα αυτά τα σχόλια που έκανε στο παρελθόν για εμένα και τον Βασίλη Ζούλια», σχολίασε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: