Στον ίδιο χώρο Τσιμιτσέλης, Γερονικολού, Λασκαράκη & Σουλτάτος: «Δεν με έχει καλέσει...» - Η αντίδραση του Γιάννη σε ερώτηση για την πρώην σύζυγό του

Καμία αμηχανία;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στον ίδιο χώρο Τσιμιτσέλης, Γερονικολού, Λασκαράκη & Σουλτάτος: «Δεν με έχει καλέσει...» - Η αντίδραση του Γιάννη σε ερώτηση για την πρώην σύζυγό του

Το βράδυ της Δευτέρας 23/10 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας "Άκου ποιος μιλάει" στους κινηματογράφους. Πρωταγωνιστής της ο Μελέτης Ηλίας. Εκεί, λοιπόν, για τον στηρίξουν και να τον συγχαρούν ήταν πολλά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο (δείτε εδώ την έκπληξη που της έκανε και "λύγισε").

Το πρώην ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, με την ηθοποιό να απαντά για την νέο της εγχείρημα με το The Break (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε), αλλά και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να αποκαλύπτει εάν έχει δεχτεί πρόταση ως καλεσμένος της και ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις.

Οι δηλώσεις Τσιμιτσέλη & Λασκαράκη στην κοινή τους εμφάνιση με τους συντρόφους τους

«Χαίρομαι, γιατί θέλω να είναι ένα όμορφο αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά που έχουμε κάνει και το είδα με πολύ χαρά όλο αυτό. Βέβαια, το είδα το πρώτο επεισόδιο. Ο άντρας μου έχει μεγάλη επιτυχία, δεν το συζητώ, έχει και φωτογένεια», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη για την εκπομπή της.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε με τη σειρά του για εκείνη: «Δεν με έχει καλέσει. Αν με καλέσει θα το συζητήσουμε μαζί και θα πάμε. Δεν πρόλαβα να δω την εκπομπή αλλά της εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα σκίσει γιατί μπορεί να το κάνει και το έχει».

Τι φόρεσε εκεί η ηθοποιός

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν παρόν στο χώρο και μεταξύ άλλων απαθανάτισε τη Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, να ποζάρουν δίπλα ο ένας στον άλλον με πολύ καλή διάθεση. Η ηθοποιός είχε επιλέξει να φορέσει τζιν παντελόνι, ένα κροκί lingerie μπλουζάκι, καρό σακάκι, τσάντα και παπούτσια σε καφετί απόχρωση, ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν κομψά, όπως πάντα.

Λασκαράκη - Σουλτάτος